Javoostenbrugge

profiel Javoostenbrugge

Naam

Ina en Hans van Oostenbrugge - Tanis

Reviews

0

Foto's & tips

34

Blogs

1

Lid sinds

14 September 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

Kathmandu

Over mij

Ina en Hans is onze naam, reislustig onze faam.
We worden beperkt in ons motto door slechts twee factoren: TIJD en GELD. We wandelen, fietsen en tuinieren graag. De bestemmingen die we kiezen hebben bij voorkeur de natuur als belangrijkste thema. Voor cultuurreisjes schrikken we ook niet terug, dat zijn meestal stedentrips, en dan liefst naar exotische oorden, bijvoorbeeld "Koningssteden in Marokko".

Mijn Motto

'Heel de wereld zien!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D90

Overige

Samsung WB850f

Laat een reactie achter

9 reactie(s) bij "Javoostenbrugge"

 • profile image comment
  Door Marloes4• geplaatst op 09 Nov 2009 | 13:52:39

  Hoi Ina en Hans,
  Heb nog even zitten genieten van jullie foto's. Leuke site, heb me gelijk ook aangemeld en er al wat foto's opgezet. Ga er binnenkort nog wat downloaden.
  Groetjes Marloes Nelisse

  Bericht aangepast op 17:05:26
 • profile image comment
  Door Klinkie• geplaatst op 09 Sep 2010 | 19:53:26

  Jullie blog over Limpopo gelezen en reuze geinteresseerd. Ik weet nl welke delen van Mpumalane ik moet gaan bezoeken, maar van Limpopo weet ik weinig. Ik lees dat jullie het hebben over het deel ten westen van Kruger. Zouden jullie me daar wat meer over willen vertellen en misschien wat accommodatie en game drives aanbevelen? Ik ga over een maand weg. Alvast bedankt! Groet, Cathy

  Bericht aangepast op 10:31:07
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 19 Jan 2013 | 16:17:07

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 21:59:39
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 29 Apr 2012 | 12:27:19

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 5 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 15:50:58
 • profile image comment
  Door EvanderHel• geplaatst op 03 Feb 2012 | 18:32:55

  Ja, dan ben je natuurlijk 'wild' enthousiast en wil je alles tegelijk plaatsen, haha! Er is niet echt een norm, maar gebruikelijk zetten de meeste mensen hier zo'n 3 a 4 foto's per dag in het weekend en doordeweeks 1 a 2. Het is ook afhankelijk van hoe druk het hier is, dat moet je een beetje aanvoelen. Als de waarderingen bij een foto binnenstromen kun je wat sneller een volgende plaatsen, want die krijgt dan ook wel de nodige aandacht.
  Gaaf hè, zo'n wildlife experience! Wij hebben het een paar jaar geleden gedaan in Kololo (provincie Limpopo) en ik zou graag nog eens teruggaan!
  Gr. Ellen

  Bericht aangepast op 13:29:38
 • profile image comment
  Door EvanderHel• geplaatst op 03 Feb 2012 | 17:56:47

  Dag Ina en Hans, jullie plaatsen momenteel fantastische foto's maar het zijn er zoveel dat er weinig ruimte overblijft voor de andere RR-ers. Bovendien is het zonde, want de foto's krijgen nu niet de aandacht en waardering die ze zeker verdienen!
  Ik zie dat jullie lange tijd hier niet aanwezig zijn geweest, dus welkom terug dan bij deze!

  Fijne avond, gr. Ellen

  Bericht aangepast op 13:29:26
 • profile image comment
  Door Schenkel• geplaatst op 15 Jun 2010 | 13:37:50

  Hallo, Ina en Hans.
  Jullie heb ik nog niet gesproken hier op de site bedankt voor jullie leuke reactie op de waterval.Wij wiilen ook graag veel zien maar hebben het zelfde probleem als jullie tijd en geld ontbreken ons regelmatig en ons werk is er ook nog.Hoop nog veel van jullie tehoren en tezien.
  Hartelijke groeten.
  Pieneke

  Bericht aangepast op 21:30:54
 • profile image comment
  Door Jelle51• geplaatst op 16 Sep 2008 | 10:59:06

  je net geposte foto, moet even worden gekanteld. Als er nog niet op is gestemd kun je er hem nog even afhalen.
  groet Jelle

  Bericht aangepast op 10:17:43
 • profile image comment
  Door Joop Zand• geplaatst op 15 Sep 2008 | 19:27:57

  Dag Ina en Hans

  Welkom op de reisreporter site, de eerste foto hebben net gepost, en die ziet er prima uit.

  Ik wens jullie veel plezier op de site en hoop dat er leuke reactie's op jullie foto's zullen komen.

  Groetjes, Joop

  Bericht aangepast op 10:16:28

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (34)

'108018' door Javoostenbrugge '108018' door Javoostenbrugge

ItaliëTurijn

ItaliëTurijn

Steenbok tijdens...wa

Javoostenbrugge

In april 2008 waren we in Gran Paradiso. Na een klein uurtje klimmen zagen we boven ons een beweging, het bleken enkele steenbokken. Eén dier bleef geduldig wachten tot de camera was opgezocht en poseerde zelfs, door vanaf een rots hooghartig op ons neer te kijken.

'468506' door Javoostenbrugge '468506' door Javoostenbrugge

ItaliëTurijn

ItaliëTurijn

Perfect hotel in Gran

Javoostenbrugge

Als je ooit in de buurt komt, in het dal Val Savaranche, kies dan voor Hostellerie du Paradis! Achter in het dal, geweldig leuk hotel, bijzondere keuken, in een pure natuurlijke omgeving.

'285669' door Javoostenbrugge '285669' door Javoostenbrugge

CanadaRocky Mountains

CanadaRocky Mountains

Spirit Island,...acht

Javoostenbrugge

Bij de voorbereiding van deze reis zagen we al plaatjes van dit magische stukje Canada. Dat wilden we zeker een keer met eigen ogen zien. Maar ter plaatse waren we eigenlijk vergeten in welk meer ook al weer.... Tot we bij Maligne lake kwamen; de souvenir shop hing vol met plaatjes, dus hier! Navraag 'waar dan' leerde ons "8 uur met de kayak...". Dan maar met de rondvaartboot, duur, 1,5 uur brullen, slechts 10 minuten ter plaatse. Maar mooi !

Laatste blogs (1)

In dit voorjaar zijn we voor de derde keer in Zuid-Afrika geweest. We zijn naar J'burg gevlogen en vandaar naar de zuidelijke Drakensbergen gereden. Vanuit een lodge aan een mooi meer in 'the middle o... Lees meer

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik