Isabella_VB

profiel Isabella_VB

Naam

Isabella van Beetz

Reviews

0

Foto's & tips

25

Blogs

1

Lid sinds

12 June 2019

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Over mij

Isabella, 29 jaar en gek op roadtrips! Het rijden opzich is voor mij al een reis en de bestemming maakt niet per se uit. Vaak kom je onderweg zoveel leuke en mooie plekken tegen, dat het zonde is om alleen naar één bestemming te gaan.
En vergeet geen foto’s te maken!!

Mijn Motto

'Geen vooraf gezet plan, maar zien waar je uit komt, niet teveel willen zien en genieten van de kleine momenten.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

70D

Laat een reactie achter

9 reactie(s) bij "Isabella_VB"

 • profile image comment
  Door Dalix• geplaatst op 21 Jun 2019 | 13:00:35

  Hoi Isabella,
  Gefeliciteerd met de titel Nieuwkomer van de week!
  Groet,
  Marcel

 • profile image comment
  Door Meijnhout69• geplaatst op 20 Jun 2019 | 08:40:55

  Welkom en gefeliciteerd! Ik zag al een Laar hele mooie foto’s voorbij komen.

 • profile image comment
  Door Hansdewildt• geplaatst op 17 Jun 2019 | 19:37:07

  Welkom op deze site en meteen nieuwkomer van de week. Gefeliciteerd. Gr. Hans

 • profile image comment
  Door Corriedewinter• geplaatst op 17 Jun 2019 | 17:29:27

  Proficiat met je eretitel Isabella. Veel plezier op deze site!

 • profile image comment
  Door Dianadm• geplaatst op 17 Jun 2019 | 15:15:09

  Welkom op de site en gefeliciteerd met je titel.

 • profile image comment
  Door Karinm• geplaatst op 17 Jun 2019 | 13:47:27

  Gefeliciteerd met je titel Nieuwkomer vd week, veel plezier op de site!

 • profile image comment
  Door Indi• geplaatst op 17 Jun 2019 | 12:28:58

  Hoi Isabella, welkom op de site en proficiat met de eretitel!

 • profile image comment
  Door Isabella_VB• geplaatst op 17 Jun 2019 | 11:55:27

  SUPER leuk!! :-)

 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 17 Jun 2019 | 11:33:43

  Hi Isabella, allereerst hartelijk welkom op onze community! Super leuk dat je je als communitylid hebt aangemeld. Prachtige foto's van Noorwegen ... zo te zien heb je al meerdere landen gezien, dus hopen we hier ook veel moois en je ervaringen hierover terug te zien. We hebben je bij deze uitgeroepen tot de Nieuwkomer van de week! Gefeliciteerd met deze titel en we wensen je nog veel plezier en succes met het delen van je reiservaringen. Groeten de redactie.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (25)

'1107338' door Isabella_VB '1107338' door Isabella_VB

Verenigde Statencanyonlands-np

Verenigde Statencanyonlands-np

Zo ver je kunt kijken

Isabella_VB

Tijdens een Jeep rit in Canyonlands National Park (Utah), waren de uitzichten spectaculair. Zover je kan kijken zie je alle kleuren van het gesteente. Ik denk dat dit een van mijn favoriete kleur combinaties is; het rode steen tegen de blauwe lucht!

'1103308' door Isabella_VB '1103308' door Isabella_VB

CanadaYukon Territory

CanadaYukon Territory

Luidruchtige camping.

Isabella_VB

Op vrijwel alle campings in de provincial parks van Canada zijn heel veel eekhoorns te vinden. Ze zijn de vaste bewoners van de campings en laten luid en duidelijk weten dat ze aanwezig zijn. Wij stonden op een camping in de buurt van Whitehorse, waar je niet om deze beestjes heen kon. Ze waren nieuwsgierig, erg luidruchtig, maar vooral SNEL.

'1098048' door Isabella_VB '1098048' door Isabella_VB

ZwitserlandZwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch

ZwitserlandZwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch

Berghut in de Alpen,.

Isabella_VB

In de zomer van 2017 zijn we in o.a. in het Zwitserse La Fouly geweest, een ski gebied. In de zomer is het minstens zo mooi en vanaf de camping des Glaciers (op zo'n 1600 m hoogte), kun je de mooiste wandelingen maken. Deze foto is genomen na een flinke wandeltocht alleen maar omhoog!

Laatste blogs (1)

Eén van DE highlights van Noorwegen is natuurlijk Preikestolen. Typ het in in Google en de bekende rots met het uitzicht spreekt voor zich. Het is één van de meest gefotografeerde plekken van Noorwege... Lees meer

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'1117265' door Dreamer666 '1117265' door Dreamer666

Verenigde StatenAlaska

Verenigde StatenAlaska

Nog nooit gezien

Dreamer666

Door een grote staking van de ferry's in Alaska zijn we een dag eerder toegekomen in Mendenhall. 's Avonds beslissen we om in Juneau zo'n 20km verder te gaan eten. Halverwege zien we een zeearend op een verlichtingspaal zitten en op de volgende en de volgende... We waren al aan't vloeken dat we onze camera niet bij hadden. Dan na de zoveelste paal zien we honderden zeearenden in een soort van moeras zitten. Geen moment getwijfeld om terug te rijden naar ons hotel om onze camera te halen. Nog nooit hebben we zoveel arenden gezien op 1 plek. Sommige zaten natuurlijk heel ver anderen wat korter bij. De reden waarom daar zoveel arenden waren was de enorme hoeveelheid zalm in een klein riviertje. Als je een schepje zou hebben dan kon je de ene vis na de andere vangen. Heel de rivier lag vol zalm en toch zitten de zeearenden te ruziën voor net die ene zalm. Meeuwen waren er ook volop die een snackje wilden meepikken.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik