Irmauhlenbusch

profiel Irmauhlenbusch

Naam

irma uhlenbusch

Reviews

0

Foto's & tips

27

Blogs

1

Lid sinds

22 February 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Indonesië

Fav. stad

new york

Over mij

Zien, horen, ruiken, voelen en proeven wil ik! Als schrijver en enthousiast fotografe heb ik mijzelf getraind om verschillende perspectieven te onderscheiden. Ik hou van de wonderlijke structuur van de ijskristal, maar ook van de zinderende eindeloze zandvlakten in Africa. Ik hou van de verschillen tussen mensen, van onze tekortkomingen, van de randfiguren en van de eenvoud. Ik hou van de veelheid van verhalen, zoals je die kunt vertellen in woorden en beelden. Ik deel mijn enthousiasme graag met anderen. Foto's maken en verhalen en gedichten schrijven, hebben mij soms al tot het museum, de krant en andere publiciteit geleid. Natuurlijk is dat fijn, maar het vastleggen van alle indrukken is vooral een innerlijke noodzaak. Reizen is mijn lust en mijn leven; stilstaan is geen optie.

Mijn Motto

'Verwondering, bewondering en oprechte nieuwsgierigheid zijn de pijlers van mijn leven. Respectvol en dankbaar begeef ik mij graag in een andere cultuur en natuur.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

coolpix p80

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (27)

'350375' door Irmauhlenbusch '350375' door Irmauhlenbusch

TanzaniaSerengeti

TanzaniaSerengeti

Leeuwin op haar troon

Irmauhlenbusch

Deze leeuwin ligt in de serengeti op haar dooie gemak naar ons te kijken. Ze lag er echt zeer fotogeniek bij. Het blijft een toevalstreffer en dat maakt het spotten van wilde dieren juist zo sensationeel.

'350048' door Irmauhlenbusch '350048' door Irmauhlenbusch

RwandaNoord Rwanda

RwandaNoord Rwanda

Gorilla's in jungle

Irmauhlenbusch

Zo dichtbij, zo intiem, zo onwaarschijnlijk mooi om te zien hoe vredig deze familie leeft. Na een zware trekking kwamen we deze berggorilla's op het spoor. Echt zeer de moeite van al ons zweten waard! Misschien wel mijn indrukwekkendste reiservaring! Helaas begaf mijn fototoestel het hier, op dit ultieme moment. Bezweken door het hoge vochtgehalte. De rest van de vakantie gebruikte ik een ander (leen-)toestel.

'378428' door Irmauhlenbusch '378428' door Irmauhlenbusch

MaleisiëBako NP

MaleisiëBako NP

Mangrovekust

Irmauhlenbusch

's ochtends vroeg ligt de mangrovekust er stil bij. Slechts hier en daar een slijkspringer of een felblauwe krab en als je geluk hebt een stelletje neusapen.

Laatste blogs (1)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier