Ingeltje

profiel Ingeltje

Naam

Inge Rekveld

Reviews

0

Foto's & tips

36

Blogs

0

Lid sinds

08 November 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Canada

Over mij

Toen ik 12 geleden (tijdens een opleiding) het vak audiovisuele vorming kreeg, was mijn nieuwe hobby fotografie geboren. Ik heb nog een tijdje zelf foto's ontwikkeld, maar toen ik mijn 1e digitale camera kocht is dat een beetje op de achtergrond geraakt.
De grootste uitdaging op vakantie, is om het land ook eens gewoon te bekijken ipv alleen door de lens van mijn camera ;-)
Op mijn wenslijstje staat zo ongeveer nog de halve wereld, maar Afrika en Nieuw-Zeeland staan daarin het hoogst.

Mijn Motto

'Je rijdt nooit verkeerd, hoogtens een stukje om. Dan kom je vaak op de mooiste plekjes!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Fujifilm

Model

Finepix S602Zoom

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (36)

'403358' door Ingeltje '403358' door Ingeltje

ItaliëLombardije en de meren

ItaliëLombardije en de meren

Balkon van Italie

Ingeltje

Lago Lugano ligt op de grens van Italie met Zwitserland. Precies op de grens ligt Val d’Intelvi (het balkon van Italie). Dit "balkon" is meer dan de moeite waard. Hier kan je het hele meer van Lugano overzien, met bij helder weer de besneeuwde toppen van de Alpen op de achtergrond. Je kunt het balkon van Italie bereiken door via de zuidkant langs het meer naar Lanzo te rijden.

'214043' door Ingeltje '214043' door Ingeltje

NoorwegenStavanger

NoorwegenStavanger

Preikestolen

Ingeltje

Vanuit Stavanger rijdt je in ongeveer 2 uur naar Preikestolen. De Preikestolen ligt ongveer 600 m boven zeeniveau. vanuit het startpunt is het een klim van +/- 300 m omhoog. Dit lijkt weinig, maar voor de klim van 2 uur heb je wel een goede conditie nodig. Om boven te komen moet je klauteren over een "pad" van rotsen. Het is de klim echter zeer de moeite waard. Boven en ook onderweg word je beloond met prachtige uitzichten.

'214051' door Ingeltje '214051' door Ingeltje

AndorraAndorra la Vella

AndorraAndorra la Vella

Llac d'Engolasters

Ingeltje

Andorra staat vooral bekend als vakantieland voor de wintersport. Toch is Andorra ook in de zomermaanden zeer de moeite waard. Het landje bestaat bijna volledig uit groene heuvels en bergen. Deze foto is gemaakt toen we, tegen de avond aan, vanuit Andorra La Vella omhoog zijn gereden richting Escaldes-Engordany. De foto is gemaakt bij Llac d'Engolasters.

Ik ben fan van (2)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier