Ingedeklerk

profiel Ingedeklerk

Naam

inge de Klerk

Reviews

0

Foto's & tips

29

Blogs

0

Lid sinds

19 June 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Botswana

Fav. stad

Mae Hong Son thailand

Over mij

Het begon met een lange reis van 3 maanden naar Indonesië en Maleisië ( toen ik 23 was). Daarna heb ik elk jaar wel een reis naar een ver land gemaakt. Ook qua werk heb ik veel te maken met mensen uit andere culturen en het mooist vind ik toch portretfoto's van mensen, die overal op de wereld een eigen verhaal hebben.

Mijn Motto

'Geniet van het reizen en andere culturen. Een stadje met de dagelijkse taferelen zien of de heerlijke jungle met hun dieren en mensen.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Nikon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (29)

'485858' door Ingedeklerk '485858' door Ingedeklerk

ThailandChiang Mai

ThailandChiang Mai

Dwalen door...rijstve

Ingedeklerk

Rijdend met een eigen auto kwamen e op de mooiste plekken in Noord-Thailand. Zo ook bij deze rijstvelden ten noorden van Chiang Mai. We verdwaalden vaak maar dat is juist de charme van het reizen.Zo kom je op plekken waar het nog authentiek is en waar weinig toeristen komen.

'462543' door Ingedeklerk '462543' door Ingedeklerk

Costa RicaNoord Costa Rica

Costa RicaNoord Costa Rica

Groene kikker

Ingedeklerk

In de tuin van ons hotel in Torteguero kwamen we de mooiste kikker tegen. Een lokale mijnheer wees ons erop anders waren we er misschien wel aan voorbij gelopen. Wat zijn die kikkers in Costa Rica kleurig met hun groen en oranje/rood!

'454692' door Ingedeklerk '454692' door Ingedeklerk

MyanmarRangoon

MyanmarRangoon

Shwedagon Pagode

Ingedeklerk

Ronddwalen bij de Shwedagon Pagode is genieten. Het is de mooiste pagode van Azië. En fantastisch om alle lokale mensen hier te zien waaronder ook veel monniken. Ga ergens zitten en geniet van de omgeving. Zo heb ik nog met een jonge monnik (12 jaar) een fantastisch gesprek gevoerd over het leven als monnik in Birma.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (2)

'492074' door Deerik '492074' door Deerik

Zuid-AfrikaMpumalanga

Zuid-AfrikaMpumalanga

Indrukwekkende brul

Deerik

Ondanks dat de safari in het donker fotografische vaak het minst interessant is, staan deze wel vaak garant voor spanning. In het donker door de bush leeuwen of een luipaard achtervolgen blijft leuk. Ineens met een lekke band komen te staan en dan uit de auto moeten... oefff Deze kwamen we 5 minuten later tegen. Hij was duidelijk op zoek naar de rest van zijn familie.

'419444' door Ceesie '419444' door Ceesie

NamibiëCentraal Namibie

NamibiëCentraal Namibie

Race tegen de klok

Ceesie

De 'gatekeeper' had zich verslapen dus moesten we racen om op tijd bij duin 45 te zijn voor de zonsopgang. Nadat we de top bereikt hadden waren er nog drie minuten over. Maar het was de moeite waard.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier