G.a.m.vanputten

profiel G.a.m.vanputten

Naam

gerard van putten

Reviews

0

Foto's & tips

57

Blogs

0

Lid sinds

04 December 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Poolgebieden

Fav. land

Canada

Fav. stad

Amsterdam

Over mij

ik hou van reizen en fotograferen,probeer dit dus altijd te combineren.
67 jaar oud

Mijn Motto

'doen voor het te laat is'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

eos 70 D

Overige

100-300 mm lens Canon

Laat een reactie achter

9 reactie(s) bij "G.a.m.vanputten"

 • profile image comment
  Door Estherab• geplaatst op 18 Aug 2009 | 20:50:06

  Beste Gerard, ik zie dat jij (vrij recent?) naar Noord-Korea bent geweest. Foto's zien er veelbelovend uit. Wij gaan 15 september; helaas niet met Shilla want zij zijn failliet :-( Gelukkig wel ons geld terug gekregen. Kan jij aangeven wat de maximale mm zoomlens is die jij hebt meegenomen? Volgens Shilla is tot 150 mm toegestaan; alles daarboven komt het land niet in. Wat is jouw ervaring? Dank alvast voor je reactie.
  Groeten, Esther

  Bericht aangepast op 16:24:13
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 10 Jan 2013 | 17:53:48

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 11:56:29
 • profile image comment
  Door Mulderlis• geplaatst op 07 Jul 2009 | 19:17:43

  Bedankt voor je antwoord. Wie weet volgend jaar misschien...en dan wel tijdens een festival, zoals ook bij jouw reis! Mooie Spitsbergen foto trouwens!
  Groetjes, Lisette

  Bericht aangepast op 21:56:22
 • profile image comment
  Door Joanna• geplaatst op 07 Jul 2009 | 18:52:24

  Hoi Gerard, wat bijzonder dat je in Noord-Korea bent geweest, dat lijkt me een hele aparte ervaring. Ik ben in Zuid Korea bij de DMZ geweest en vond het heel apart gevoel dat je dan zo dichtbij bent, maar toch ook weer mijlenver weg.
  Zie dat je een voorkeur voor de poolgebieden hebt, wat maakt dat zo bijzonder voor jou?
  groet, Anna

  Bericht aangepast op 21:56:17
 • profile image comment
  Door LPtje• geplaatst op 06 Jul 2009 | 15:44:20

  Hallo Gerard,

  Ik heb meteen al je foto's maar even bekeken. Er zitten leuke tussen. Komen er nog meer.

  Groetjes

  Ben

  Bericht aangepast op 21:54:33
 • profile image comment
  Door Estherab• geplaatst op 24 Aug 2009 | 20:36:58

  200 mm...Dat is alweer meer dan 150 mm! Nu heb ik een 70-300. Zouden ze daar moeilijk over doen? Het is een beetje de vraag wanneer ze je op basis van je spullen zien als professionele fotograaf of als amateur. Ik wil natuurlijk niet dat mijn lens in beslag wordt genomen! We kunnen waarschijnlijk naar de Airang Mass Games en dan zou mijn 300 mm goed van pas komen!
  Groeten, Esther

  Bericht aangepast op 16:00:15
 • profile image comment
  Door Fransvdg• geplaatst op 06 Jul 2009 | 15:16:19

  Hallo Gerard,
  Ja, ook ik ben nieuwsgierig naar Noord-Korea. Is het een aanrader voor mensen die van reizen houden? Wel duur hè?!
  Vr.gr. Frans

  Bericht aangepast op 15:36:17
 • profile image comment
  Door Mulderlis• geplaatst op 06 Jul 2009 | 15:07:24

  Hallo Gerard,
  Bijzondere eerste foto's! Hoe was Noord-Korea en met welke organisatie ben je geweest? Veel plezier en succes nog als reisreporter op deze site.
  Groetjes, Lisette

  Bericht aangepast op 15:36:16
 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 05 Jun 2008 | 12:56:31

  Beste Reisreporter,

  Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters.

  Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters!

  Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina.

  Veel plezier met reageren!

  Webmaster Reisreporter

  Bericht aangepast op 06:37:44

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (57)

'322537' door G.a.m.vanputten '322537' door G.a.m.vanputten

ItaliëSardinië

ItaliëSardinië

Vliegende flamingo's

G.a.m.vanputten

Tijdens onze rondreis op Sardinië kwamen [na een tip van Columbus] bij Putzu Idu en op het binnenmeer stonden honderden flamingo's en wat had ik een mazzel dat ze mijn kant op kwamen vliegen.

'520550' door G.a.m.vanputten '520550' door G.a.m.vanputten

IJslandÍsafjörður

IJslandÍsafjörður

Fotograferen laat op.

G.a.m.vanputten

Laat op de dag varen met een bootje op zoek naar de papegaaiduiker en op de weg terug met een laag zonnetje kwam deze berg wel zo mooi uit.

'377561' door G.a.m.vanputten '377561' door G.a.m.vanputten

KaapverdiëSao Vicente

KaapverdiëSao Vicente

Lachende vrouw.

G.a.m.vanputten

Tijdens onze cruise van Genua tot Kaapstad deden we Kaapverdië aan en we bezochten het eiland Sao Vicente omdat hier de grootste haven van Kaapverdië is. Hier komen [ nog ] weinig toeristen en is daarom nog puur zoals je aan dit meisje kan zien. Ze liep langs en riep wel "money , money " toen ze mijn fototoestel zag maar aan haar vriendelijke lach te zien meende ze dit niet en liet me deze leuke kiek maken.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik