Fschluter

profiel Fschluter

Naam

Ferry Schluter

Reviews

1

Foto's & tips

47

Blogs

0

Lid sinds

20 January 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Indonesië

Fav. stad

Meerdere: Barcelona, Singapore,

Over mij

Het willen reizen heeft altijd in mijn bloed gezeten. Na een aantal jaren gevaren te hebben(al weer lang geleden) ben ik blij dat ik in staat ben om regelmatig de wereld over te gaan. Regel bij voorkeur al mijn reizen zelf.

Mijn Motto

'A good traveler has no fixed plans and is not intent upon arrival (Tao)'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D90

Overige

Lenzen 18-200 Canon G16

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (47)

'248344' door Fschluter '248344' door Fschluter

MaleisiëKota Kinabalu

MaleisiëKota Kinabalu

Catch of the day?

Fschluter

Tijdens een wandeling langs het strand even ten zuiden van Kota Kinabalu kwamen we deze visser tegen. Op zijn manier was hij, zeer succesvol bezig met de vangst van deze dag. Waarschijnlijk voor restaurants in de buurt en zijn eigen maaltijd. Er waren een paar shots nodig om het net zo mooi open vast te leggen.

'247790' door Fschluter '247790' door Fschluter

MaleisiëSepilok

MaleisiëSepilok

Eye to eye.

Fschluter

Daar zat hij dan ineens voor me. Indrukwekkend genoeg om niet nog dichterbij te komen, maar ik had een bijna onbedwingbare wens om hem aan te raken, zijn rug te aaien of gewoon een hand te geven. Zo menselijk kwam hij over. De Orang Utan met een gelaatsuitdrukking die ik nooit meer vergeet.

'251908' door Fschluter '251908' door Fschluter

MaleisiëBako NP

MaleisiëBako NP

Silver & Orange

Fschluter

Bako National park. Aan het einde van de dag kwamen we vlak bij het strand een groep Silver Leaf Monkeys tegen. Hier zagen wij voor het eerst een wijfje met haar oranje jong. Nog steeds onbegrijpelijk dat de jongen de eerste 6 maanden oranje zijn. Het was wel een lief gezicht. Net of ze een speelgoedaapje in haar armen had.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'250550' door Dragonfly '250550' door Dragonfly

IndonesiëCelebes (Sulawesi)

IndonesiëCelebes (Sulawesi)

Waterland

Dragonfly

Waterland is een gebied in het binneland van Sulawesie alwaar in het noorden 2 vulkanen actief zijn. Bij de vulkanen is een groot vis gebied waar de gemeenschap leeft van de visvangst in het meer. Goudvis en karper staan op het menu in deze streek.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier