Sepilok

Altijd al een Orang-oetan willen zien? In het Orang-oetan Opvangcentrum in Sepilok kan dat. Het centrum in Borneo is in 1964 geopend en vangt wezen op die uiteindelijk weer terug de natuur in worden gezet. Het Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre is dagelijks geopend. Om 10.00 uur en om 15:00 uur worden de orang-oetans gevoerd. Een mooie gelegenheid om daar bij te zijn.

Informatie over Sepilok

Beste foto's & tips van Sepilok

'504949' door Bowral '504949' door Bowral

MaleisiëSepilok

MaleisiëSepilok

Aapje

Bowral

Deze kleine makaak nestelt zich behaaglijk in moeders schoot. Hij verwondert zich over die grote boze buitenwereld. Nu kan hij zich nog verschuilen achter moeder, maar over een paar jaar zal hij toch op eigen benen moeten staan.

'495189' door TicoTica '495189' door TicoTica

MaleisiëSepilok

MaleisiëSepilok

Pfff wat warm...

TicoTica

Tja, met deze warmte even een lekker pffff fotootje... Deze oerang oetang had het blijkbaar ook warm want hij/zij zat als een uitgeput ellendig hoopje in de boom te hangen. Zoals velen vandaag het liefst zouden doen waarschijnlijk ;-)

'405376' door ankearends '405376' door ankearends

MaleisiëSepilok

MaleisiëSepilok

The Man of the Jungle

ankearends

Tijdens onze wereldreis hebben we ook Maleisisch Borneo bezocht. Dit was een van onze hoogtepunten. Wat een geweldig mooie en indrukwekkende natuur! Om de oerang oetangs in levende lijve te spotten en te zien is geweldig!

Laat kaart zien