Kota Kinabalu

Kota Kinabalu is de hoofdstad van de Maleisische staat Sabah. De stad ligt op het eiland Borneo en is voor de meeste toeristen het startpunt voor een ontdekkingsreis over dit eiland. In Kota Kinabalu zelf staan een aantal mooie gebouwen, zoals bijvoorbeeld het Sabah Museum, de moskee en de Atkinson Clock Tower. Ook een dagtrip naar het Nationaal park Kinabalu met de Mount Kinabalu is een populaire activiteit.

Informatie over Kota Kinabalu

Beste foto's & tips van Kota Kinabalu

'411880' door PleunGroeneveld '411880' door PleunGroeneveld

MaleisiëKota Kinabalu

MaleisiëKota Kinabalu

Rustiek Plekje

PleunGroeneveld

In de omgeving van Kota Kinabalu hebben we een excursie gedaan naar een plek waar je een kolonie vuurvliegjes zou zien. Dat viel erg tegen maar de boottocht en de natuur was wel de moeite waard.

'281179' door pbroek '281179' door pbroek

MaleisiëKota Kinabalu

MaleisiëKota Kinabalu

DREIGEND.

pbroek

We waren net terug op onze kamer, en hadden een heerlijk bad genomen,om de vermoeienissen van de dag achter ons te laten, toen we vanaf de 11e verdieping deze zonsondergang voorgeschoteld kregen

'357951' door vivelafem '357951' door vivelafem

MaleisiëKota Kinabalu

MaleisiëKota Kinabalu

Pauze!

vivelafem

Een grote poort waar veel mensen kwamen en gaan. De visafslag. Zullen we...? Ja we doen het gewoon! En even later liepen we tussen de vissen en vissers. Men keek wat raar op, er was verder geen toerist te bekennen. Maar deze visser lachte breed voor de camera. Hij genoot even lekker van zijn pauze.

Laat kaart zien