Explorer

profiel Explorer

Naam

Margreet Botter

Reviews

0

Foto's & tips

39

Blogs

1

Lid sinds

04 december 2007

Over mij

Sinds tien jaar ben ik besmet met 't reisvirus en probeer ik jaarlijks 'een nieuw vlaggetje op m'n wereldkaart' te plaatsen. Om me te herinneren aan het feit dat ik op iedere reis en in ieder land weer iets nieuws leer over de mensheid én over mezelf.

Mijn Motto

'Onderzoek alle dingen en behoud het goede!'

 

2 reactie(s) bij "Explorer"

  • profile image comment

    Wow! Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 5 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen? Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2012-04-30 11:57:09
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat nu een bericht achter bij een mede-Reisreporter! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-03 16:07:58

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (39)

'480159' door Explorer '480159' door Explorer

IJsland

IJsland

Boek met alle thermal

Explorer

Overal in IJsland liggen hete, natuutlijke, bronnen en thermale baden verstopt in het landschap. Vaak zijn het de meest idyllische poeltjes die alleen bekend zijn bij de lokale bevolking. Al deze baden, groot en klein, hebben een plekje gevonden in het boek Thermal pools of Iceland (Jón G. Snaeland. Dit boek is helaas in Nederland niet te koop, maar wel in de boekwinkels van Reykyavik. Het kost 3990 kronen (dat is zo'n kleine €30.-) en hij is iedere cent waard. Van iedere bron staan er de gps coordinaten in en een zeer nauwkeurige beschrijving hoe er te komen.

'155198' door Explorer '155198' door Explorer

IndonesiëFlores

IndonesiëFlores

Ngada-vrouw

Explorer

Vrouw uit Bena, een traditioneel Ngada-dorpje op Flores.

'29879' door Explorer '29879' door Explorer

VietnamHoi An

VietnamHoi An

Krasse oma

Explorer

Ze verkocht kleifluitjes, 5 voor een dollar. Toen we er vijftien wilden, kwam haar kleinzoon aangerend met nieuwe exemplaren, nog nat van de verf. Oma lachtte vergenoegd haar tanden bloot.

Laatste blogs (1)