BrigitteSgoeds

profiel BrigitteSgoeds

Naam

Brigitte Filippini - Santegoeds

Reviews

0

Foto's & tips

16

Blogs

0

Lid sinds

25 March 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Italië

Fav. stad

Lecce

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 350D

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "BrigitteSgoeds"

 • profile image comment
  Door BrigitteSgoeds• geplaatst op 05 Apr 2011 | 15:49:10

  Dag Dick en Stephanie, dank je wel voor jullie berichtje. Ik ben nieuw hier dus ik had geen idee dat ik met mijn uploadactie anderen mogelijk 'in de weg' kan zitten. Zie net jullie berichtje en stop direct met uploaden. Sorry voor de 'overlast' ;-) en nogmaals dank!

  Groetjes, Brigitte

  Bericht aangepast op 04:59:04
 • profile image comment
  Door StephanieMartijn• geplaatst op 05 Apr 2011 | 14:50:42

  Hai Brigitte,
  Welkom op de site! Zoals Dick ook al adviseerde, adviseer ik om maximaal 2 a 3 foto's te plaatsen op een dag, anders krijgen ze niet de verdiende reacties (en punten) en krijgen de foto's van de andere Reisreporters niet voldoende aandacht.

  Veel plezier met het plaatsen en bekijken van foto's, tips & blogs! Pas op, het werkt verslavend hihi.

  Groetjes,
  Stéphanie

  Bericht aangepast op 04:52:33

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (16)

'309045' door BrigitteSgoeds '309045' door BrigitteSgoeds

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Donkere wolken over..

BrigitteSgoeds

Dreigende donkere wolken trokken laat in de middag over Ubud op Bali. De hemel kleurt prachtig oranje en vormt een mooi contrast met de contouren van de jungle.

'309068' door BrigitteSgoeds '309068' door BrigitteSgoeds

VietnamHalong Bay en noordkust

VietnamHalong Bay en noordkust

Halong Bay

BrigitteSgoeds

De Halongbaai (Vietnamees: V?nh H? Long) is een baai bij de stad H? Long in het noorden van Vietnam in de Golf van Tonkin, nabij de grens met China. De baai heeft een kustlijn van 120 kilometer en het gebied beslaat zo'n 1500 vierkante kilometer. V?nh H? Long betekent in het Vietnamees Baai van de dalende Chinese draak. In de baai liggen 1969 kalkstenen eilanden, elk met dichte begroeiing op de top. De kalkstenen monolieten rijzen spectaculair op uit de oceaan. Verschillende van de eilanden zijn hol, met enorme grotten.

'309066' door BrigitteSgoeds '309066' door BrigitteSgoeds

VietnamHanoi

VietnamHanoi

Bloemenverkoopster in

BrigitteSgoeds

Een Vietnamees bloemen vrouwtje vervoert haar koopwaar op de fiets. In het voorbijgaan genomen vanuit de fietstaxi daarom niet helemaal scherp helaas.. Geeft toch een goede indruk van het kleurrijke straatbeeld van Hanoi

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik