Venezuela Artikelen & Blogs

Reisnieuws

UPDATE: Geen overlevenden crash Venezuela

Gepubliceerd: 25 feb 2008
0

Een reddingshelikopter heeft zaterdag het wrak van het eerder vermiste Venezolaanse vliegtuig gevonden. Geen van de 46 passagiers heeft de crash overleefd.

Het toestel van Santa Barbara Airlines verdween donderdag van de radar. Het toestel was op weg van Merida naar Caracas toen het contact tussen het toestel en de controletorens wegviel.

Het wrak werd aangetroffen in de Collado del Condor in het noordwesten van Venezuela, nadat het tegen een berg in de Andes was gevlogen. De oorzaak van de crash is nog onbekend. De piloot van het desbetreffende toestel was al acht jaar in dienst van Santa Barbara Airlines en was speciaal getraind voor vluchten over het Andesgebergte. Verder had het vliegtuig geen technische problemen voor vertrek en waren de weersomstandigheden tijdens de crash normaal.

Zaterdag hebben reddingswerkers de ‘zwarte doos’ gevonden. Hierop staan elektronische vluchtgegevens en opnames van gesprekken die de piloten met elkaar en de verkeersleiding voerden. Deze gesprekken moeten meer duidelijkheid geven over de omstandigheden waarin het toestel zich bevond tijdens de crash.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Venezuela artikelen
Reisnieuws
Bizar! De opmerkelijkste natuurfenomen van 2016

04 feb 2017, Afgelopen jaar had de natuur wederom bijzondere verrassingen in petto, van een deken van spinnenwebben tot een kokendhete rivier. Dit waren de meest zeldzame natuurfenomenen van de laatste tijd.

1
Reisnieuws
Wauw: 's werelds mooiste watervallen

22 aug 2016, Onze wereld herbergt veel adembenemende watervallen. Ze zijn er in alle soorten, maten en op verschillende bestemmingen. Maar welke waterspektakels moeten echt op je bucketlist? Het is een lastig keuze. Columbus helpt je graag en zet er alvast 8 v...

0
Reisnieuws
Dit zijn de gevaarlijkste landen ter wereld

18 jul 2016, Er zijn altijd landen die de meeste toeristen liever vermijden. In deze landen heerst bijvoorbeeld een grimmige sfeer tijdens de nachturen, je kan er als vrouw niet alleen over straat of het land staat bekend om corrupte bendes die het voornamelij...

4

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.