Zuidoost Brazilie visum

Als je op reis gaat naar Zuidoost Brazilie, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Zuidoost Brazilie nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Zuidoost Brazilie heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Zuidoost Brazilie bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Zuidoost Brazilie overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Zuidoost Brazilie gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Zuidoost Brazilie

Beste foto's & tips van Zuidoost Brazilie

'250643' door albrecht '250643' door albrecht

BraziliëZuidoost Brazilie

BraziliëZuidoost Brazilie

Free as a bird

albrecht

Fernando de Noronha, heeft als nationaal park van Brazilië ontzettend veel vogelsoorten echt een lust voor het oog. Ze vastleggen in vlucht is eigenlijk niet te doen maar heb wel wat pogingen ondernomen maar moest soms toch snel handelen en rennen om niet in de golven terecht te komen. Het water was er bijna doorzichtig als kraanwater met in de diepere gebieden prachtige tinten blauw. Waarschijnlijk is de vogel familie van de fregatvogels die zie je daar in vele soorten.

'499543' door deerik '499543' door deerik

BraziliëZuidoost Brazilie

BraziliëZuidoost Brazilie

Geen zin

deerik

Deze roodborst toekan had er deze dag geen zin in. Waarschijnlijk door het natte weer, bleef hij rustig zitten. Deze toekan heeft een groene snavel, een rode oogvlek, borst en een rode snuit.

'499058' door deerik '499058' door deerik

BraziliëZuidoost Brazilie

BraziliëZuidoost Brazilie

Gov. Celso Ramos

deerik

Als afsluiting van onze rondreis door Peru en Brazilië verbleven we een paar dagen op het Ponta dos Ganchos Resort. Zonder meer een van de meest fijne plekjes ooit. We kregen er een upgrade naar een bizar luxe bungalow met privé pool, en een slaapkamer incl. jacuzzi met zeezicht. Deze foto is genomen van het 'ontbijt terras'. Je ziet een deel van het vissersdorpje Gov. Celso Ramos, mooi idyllisch gelegen aan mooie baai, omsloten door wat heuvels.

Laat kaart zien