duke0123

Homepage

Naam

Kees van Duyn

Positie

41697

Score

0

Reviews

1

Foto's & tips

11

Blogs

4

Lid sinds

30 november -1

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Nepal

Fav. stad

Istanbul

Over mij

Heb ik mijn reislust van huis meegekregen? Ik weet het niet. Mijn vader houdt er wel van, mijn moeder blijft liever thuis. Feit is in ieder geval dat ik bij voorkeur op pad ben. Helaas is het wel zo dat ik moet werken om op reis te kunnen gaan.

Ik reis om kennis te kunnen maken met andere culturen, andere gewoonten, andere mensen. Of dit dichtbij of veraf is, maakt daarbij niet zoveel uit. Het is in ieder geval een enorme verrijking.

Tijdens mijn reizen fotografeer ik ook graag. Dit is een andere liefhebberij van me. Overigens vind ik de foto's van anderen vaak beter dan die van mezelf.

En nu ik het toch over mijn foto's heb, zonder mijn uitdrukkelijke toestemming mogen ze niet gebruikt en gepubliceerd worden.

Mijn Motto

'Respecteer de wereld en de mensen die er leven!'

Over mijn camera

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (11)

'264339' door duke0123 '264339' door duke0123

MarokkoMarrakech

Handmatig beschildere

duke0123

Deze Marokkaanse man beschildert een terracotta mok met de hand. Dit handmatige ambacht wordt in Marokko nog regelmatig beoefend. Het is een secure en tijdrovende bezigheid.

'264342' door duke0123 '264342' door duke0123

MarokkoMarrakech

Djemaa El Fna-plein

duke0123

Overzicht van het Djemaa El Fna-plein. Dit plein, dat het symbool van Marrakech is, komt vooral 's avonds tot leven. Muzikanten, slangenbezweerders, dansers en nog zoveel meer vallen er dan te bewonderen.

'264410' door duke0123 '264410' door duke0123

NepalKathmandu

Winkelier in de Thame

duke0123

'Electronicagigant' in een van de smalle straatjes van de bekendste wijk van Kathmandu: de Thamel. Net als veel Aziaten is deze man erg goed in wachten.

Laatste blogs (4)

In juni 2006 heb ik al even aan het land geroken. Als je hier tenminste over kunt spreken na een vijfdaagse verblijf in Marrakech. Omdat deze plaats me wel beviel en ik meer van het land wilde zien, b... Lees meer

Zaterdagavond laat kwamen we op het vliegveld van Delhi aan. De traditionele vliegveldperikelen: douane, bagage pakken en de ontvangst door onze reisleidster Heleen, die al met het welbekende Djoserbo... Lees meer

Mijn fans (0)

Er zijn nog geen mensen fan van jou

Ik ben fan van (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (0)

Je hebt nog geen favoriete foto's & tips

Mijn favoriete blogs van anderen (0)

Je hebt nog geen favoriete blogs

Landen die ik heb bezocht ()