WilleminevanWeelden

profiel WilleminevanWeelden

Naam

Willemine van Weelden

Reviews

1

Foto's & tips

1

Blogs

0

Lid sinds

01 June 2017

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'558611' door WilleminevanWeelden '558611' door WilleminevanWeelden

NepalAnnapurna

NepalAnnapurna

Fantastische...ontmoe

WilleminevanWeelden

Bijzondere ontmoetingen met locals heb je zeker als een langere trekking door het Annapurna gebergte maakt. Ik ben verrast door dit gebergte, zo gevarieerd qua natuur en iedere dag weer zicht op de prachtige hoge toppen van de Annapurna. Sta vooral 's ochtends vroeg op, dan is het zeker helder en heb je goed zicht op de toppen van zeven- en achtduizend meter hoog. Wij maakten een rondje van vijf dagen en zijn gestart in Galeshwar op 900m. In drie dagen klommen we via Bas Kharka en Nangi naar Mohare Danda, een top van 3300m. De massa toeristen trekken drie dagen en nemen de trip naar de Poon Hill. De route die wij liepen daarentegen was zeer rustig (alleen een duits echtpaar en een gedeelte zeven Israëli's) en dan is de zonsopgang echt wonderschoon genieten! Onderweg kwamen we door dorpjes waar vooral oudere mensen nog wonen en het land bewerken. Mais, pompoen, bonen, aardappels, alles moet uiteraard met de hand bewerkt worden. In Nangi ontmoeten wij deze leuke vrouw op een ontdekkingstochtje door het dorp. Eerst schudde met haar hoofd, maar na de gebruikelijk groet 'Namasté' met de handen tegen elkaar gevouwen was het ijs gebroken en vond ze het geweldig om te poseren. Zij, de andere drie vrouwen en wij kregen spontaan de slappe lach en dat leverde dit fantastische plaatje op. Wat een bijzondere en mooie ontmoetingen daar in de bergen van Nepal!

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ NL EDITIE
10-07-2020 Ben jij een reiziger in hart in nieren en denk je Nederland goed te kennen? Test dan op 16 juli online je Nederlandse reiskennis en neem het live op tegen andere gepassioneerde reizigers uit het hele land. Win fantastische prijzen! Zo doe je mee >

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 27 | Community toppers

Ethiopië Bull Jump Ceremonie. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Hippo chalet in Namibië door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Ethiopië Bull Jump Ceremonie door Ameerakker
3. Topblog: Avontuur in de Okavango Delta door Barga
4. Communitylid van de week: Nick_VL
5. Nieuwkomer: n.v.t.

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

Binnenkort volgt er een nieuwe fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik