VBrouwers

'513835' door VBrouwers '513835' door VBrouwers

PeruJungle

PeruJungle

Kikker in de jungle

VBrouwers

Tijdens een nightwalk in de jungle van Manu kwamen we dit kleine gele kikkertje tegen, ik durf niet te zeggen om welk soort het gaat. Giftig is deze niet.

'513834' door VBrouwers '513834' door VBrouwers

PeruJungle

PeruJungle

Heel veel vlinders

VBrouwers

Onderweg in ons bootje zagen we langs de waterkant al deze kleurrijke vlinders. Ze eten als het goed de mineralen uit de klei. Het was in ieder geval een mooi plaatje.

'513831' door VBrouwers '513831' door VBrouwers

PeruJungle

PeruJungle

Uitzicht over het Man

VBrouwers

Mooi uitzichtpunt over het Manu National Park in het Rainforest. Vanaf hier nog een dag reizen naar de Madre de dios rivier. Wij hebben zelf een 8-daagse tour gedaan met een gids. De touroperator die ik je kan aanraden is Bonanza Tours en Amazon Wildlife Peru. Beiden gerund door twee broers die zijn opgegroeid in de jungle van Peru. De gids was top! hij weet echt heel veel van de natuur en de dieren daar. Een aanrader dus, het is geen goedkope tour maar zeker de moeite waard wie van natuur en wildlife houdt.

'513816' door VBrouwers '513816' door VBrouwers

PeruCusco provincie

PeruCusco provincie

Roadtrip richting...A

VBrouwers

Onderweg richting het Manu National Park stopten we bij Ninamarca waar je 'chullpas' - begrafenis torens- van de pre-inca tijd kan bezichtigen op 3000 meter hoogte. Het uitzicht is prachtig...

'513815' door VBrouwers '513815' door VBrouwers

PeruCusco provincie

PeruCusco provincie

Jongetje op markt

VBrouwers

Foto is genomen op de Pisac markt. Heerlijk om er rond te struinen en mensen te kijken. Er worden veel producten verkocht zoals, zilver, gekleurde sjaals, kleding en diverse soorten groenten, fruit, granen en natuurlijk diverse soorten aardappelen waar deze regio bekend om staat.

'365651' door VBrouwers '365651' door VBrouwers

BotswanaChobe NP

BotswanaChobe NP

Zonsondergang met...N

VBrouwers

Zonsondergang in Chobe met Nijlpaarden op de voorgrond Na een mooie boottocht op de Chobe rivier een zonsondergang met nijlpaarden op de voorgrond als afsluiting van de dag.

'365650' door VBrouwers '365650' door VBrouwers

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Leeuw Etosha

VBrouwers

Leeuw in Ethosa National Park gaat drinken. Na een lange tijd wachten kwamen er meerdere leeuwen uit de struiken om ook te drinken. Deze leeuw kwam als eerste en keek eerst even om zich heen voordat hij ging drinken.

'365649' door VBrouwers '365649' door VBrouwers

Namibië

Namibië

Onderweg in Namibie

VBrouwers

Onderweg even stoppen... Dit was ons vervoermidel tijdens onze reis door Zuidelijk Afrika. Even onderweg gestopt om de benen te strekken en een fotootje te maken.

'365648' door VBrouwers '365648' door VBrouwers

BotswanaChobe NP

BotswanaChobe NP

Zonsondergang in Chob

VBrouwers

Zonsondergang Chobe rivier Na een mooie boottocht op de Chobe rivier als afsluiting deze zonsondergang

'365647' door VBrouwers '365647' door VBrouwers

BotswanaChobe NP

BotswanaChobe NP

Sabelantilope aan het

VBrouwers

Sabelantilope aan het drinken in Chobe National Park Op een boottochtje in Chobe zagen we deze Sabelantilope tevoorschijn komen, hij liep naar het water en boog heel sierlijk naar voren met z'n pootjes om te drinken, een uniek plaatje vind ik zelf.

'365645' door VBrouwers '365645' door VBrouwers

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Zoutvlakte Namibie

VBrouwers

Zoutvlakte Namibie Tijdens onze rondreis zijn we even gestopt op de zoutvlakte in Etosha. Samen met de reisleider op de foto, uiteindelijk een hele fotoshoot gemaakt.

'365644' door VBrouwers '365644' door VBrouwers

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Zebra's aan het...dri

VBrouwers

Zebra's aan het drinken in het Ethosa National Park, Namibie Een toevallig en leuk plaatje om te zien....één, twee, drie, vier, vijf, zes op een rij...

'365643' door VBrouwers '365643' door VBrouwers

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Olifant spuit...neush

VBrouwers

Olifant spuit neushoorn nat Na een lange tijd wachten werd ons geduld beloond. Nadat we een tijdje naar de olifant hadden staan kijken, kwam er opeens een neushoorn uit de struiken tevoorschijn. De neushoorn wilde ook graag van het water genieten maar de olifant had hier geen zin en spuit de neushoorn nat. De neushoorn trok zich er niks van aan en ging gewoon door met drinken.

'365641' door VBrouwers '365641' door VBrouwers

Namibië

Namibië

Zonsopgang Sossusvlei

VBrouwers

Zonsopgang Sossusvlei Na een heftige klim omhoog uiteindelijk van het supermooie uitzicht genoten op één van de duintoppen van de Sossusvlei. Hier konden we wel eeuwig staan genieten.....

Community updates

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

week 31 | Community toppers

Zonsondergang bij Lake Mutanda. Foto: MirandaNoomen

1. Topreview: Bosnië-Herzegovina door Dianadm
2. Topfoto & tip: Zonsondergang bij Lake Mutanda door MirandaNoomen
3. Topblog: Niet smeren? ... door Elleke
4. Communitylid van de week: Dannyvdm
5. Nieuwkomer: PeggyA

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik