Stevie

profiel Stevie

Naam

stevie peerenboom

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

22 August 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Fav. stad

Barcalona

Over mij

Freelance fotografe...Eigenwijs, spontaan, passievol...levensgenieter!

Mijn Motto

'Enjoy... Experience... Explore... Be adventurous... Feel, see and taste everthing! "Travel is the only thing that makes you richer by spending money".. '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

Canon 5D Mark ii

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'367098' door Stevie '367098' door Stevie

AustraliëFraser Island

AustraliëFraser Island

'caught'

Stevie

Ineens hoorde ik muziek in de verte... Hip Hop. Ik reed in mijn Jeep na uren lang op het strand te hebben gereden op Frasier Island recht op de muziek af, met in mijn achterhoofd in gedachte dat ik wat jongelui zou aantreffen. Een grote brede glimlach verscheen op me gezicht toen ik 2 oudere mannen van ongeveer 60 zag die stonden te dansen op de hip hop muziek die uit hun eigen auto kwam afgespeeld van een ipod! als 2 ouwe hippies stonden ze daar.. de 1 met een flinke krab in zijn hand en de andere met een didgeridoo. De man met de krab in zijn hand sprak mij het meest aan.

'367093' door Stevie '367093' door Stevie

Nieuw-ZeelandRotorua

Nieuw-ZeelandRotorua

'Champagne Pool'

Stevie

Deze foto is genomen In 'Geothermal Wonderland' Rotorua, New Zeeland. Rotorua staat bekend voor zijn vele mud pools, hot springs en volcano's. Deze foto van een hot spring ook wel 'Champagne Pool' genoemd behoort zeker tot de wonders van de wereld. Het krijgt de naam door de carbon dioxide die zich in t water bevind, en dat is precies te vergelijken met een glas champagne, met zijn oranje afzettingen afkomstig van bepaalde zwavelverbindingen is het zeker weten een spektakel om te zien. Het water dat uit de bronnen omhoog borrelt is warm tot heet, op sommige plaatsen bereikt de temperatuur 100°C! De Champagne Pool ontstond 900 jaar geleden en heeft een diameter van 65 m.

'367141' door Stevie '367141' door Stevie

SpanjeIbiza

SpanjeIbiza

'Welke deur'

Stevie

Ibiza! ook wel 'het party island' genoemd. Natuurlijk kun je hier behalve feesten en zonnen ook een beetje cultuur opsnuiven zoals lekker verdwaald raken in de doolhof van smalle straatjes van Dalt Vila of ook wel de "Hoge Stad" genoemd. Dit is het oudste stadsgedeelte van de hoofdstad van Ibiza. Je vind hier talloze te gekke kleurrijke deurtjes in witte dikke stenen muren die leiden naar bijzondere appartementen. Elke deur is uniek, leuk om te fotograferen..

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier