Roelveltman

profiel Roelveltman

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

20

Blogs

0

Lid sinds

30 March 2012

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (20)

'354062' door Roelveltman '354062' door Roelveltman

BelizeCaye Caulker

BelizeCaye Caulker

Groene zee schildpad.

Roelveltman

Het is bijzonder om oog in oog met onze groene vriend te staat, of de groene zeeschildpad mij ook zo bijzonder vond valt te betwijfelen, de schildpad vervolgde nonchalant zijn weg door het groene gras terwijl ik uiterst mijn best deed om bij hem te blijven. De groene zeeschildpad ondanks hij zich geregeld liet zien is een bedreigd diersoort.

'353944' door Roelveltman '353944' door Roelveltman

BelizeCaye Caulker

BelizeCaye Caulker

Baby in box

Roelveltman

Een blije baby in een kartonnen doos op Caye Caulker zorgt ervoor dat ze niet weg loopt en zorgt voor vrolijke foto's en locals.

'355159' door Roelveltman '355159' door Roelveltman

BelizeKustgebied

BelizeKustgebied

Howler Monkey

Roelveltman

De Howler Monkey is een grote monkey, en weegt tot 10 kilo. Hij verplaatst zichzelf in een groep en zoals eerder gezegd brult hij de halve jungle bijeen. Kijk naar zijn lange staart en hoe hij deze gebruikt om zichzelf in evenwicht te houden.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier