RGKoning

profiel RGKoning

Naam

Reinier Koning

Reviews

0

Foto's & tips

82

Blogs

0

Lid sinds

15 February 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Italië

Fav. stad

Londen

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Olympus

Model

C 750 UltraZoom

Laat een reactie achter

7 reactie(s) bij "RGKoning"

 • profile image comment
  Door Willemien• geplaatst op 17 Aug 2010 | 21:52:05

  Ke je niet meer terug, grijze haren. Toch niet in dat mooie zwitserland gekregen. gr willemien

  Bericht aangepast op 09:31:36
 • profile image comment
  Door Geervannesmeed• geplaatst op 28 Mar 2010 | 12:13:42

  Nou Reinier dat hoeft wat mij betreft niet. 't Was maar een suggestie en misschien wat pietluttig overkomend, maar ik denk er zo over. Jij ziet dat mogelijk anders en op RR site kun je het niet meer aanpassen. Dus..
  Gerard

  Bericht aangepast op 05:06:55
 • profile image comment
  Door TravelGoom• geplaatst op 18 Mar 2010 | 22:08:57

  Helemaal waar. Ben er doorheen gefietst en dorpswandeling gemaakt. Vond met name ook de burcht mooi (hoewel in steigers). Ben je er lang geweest?

  Bericht aangepast op 04:42:21
 • profile image comment
  Door Travelster• geplaatst op 11 Aug 2010 | 21:07:50

  Hoi Reinier,

  Bedankt voor je reactie p "mijn" apenkind.
  Hij is zeker al goed wakker; ik heb net begrepen van een medereisreporter dat dit kind waarschijnlijk al een dag of 3/4 oud is. Dus daarom al zo wakker ;-)

  Groetjes Travelster

  Bericht aangepast op 22:26:54
 • profile image comment
  Door Georgena• geplaatst op 14 Apr 2010 | 08:09:32

  Hi Reinier,boy you sure went way back in my photos,thank you for your reaction on Climbing the coconut Tree.
  grts.Ena.

  Bericht aangepast op 20:23:32
 • profile image comment
  Door Laurakromeich• geplaatst op 20 Mar 2010 | 08:35:47

  Hoi Reinier,

  Welkom op de site!
  Ik zie dat je al wat leuke foto's heb geplaatst.
  Als ik je een tip mag geven: dan kun je beter een reactie geven op de pagina van diegene die je wat vraagt, anders lezen ze het waarschijnlijk niet meer terug.
  Iig heel veel fotoplezier!

  Groetjes Laura

  Bericht aangepast op 19:39:34
 • profile image comment
  Door RGKoning• geplaatst op 19 Mar 2010 | 21:55:03

  Tijdens mijn vakantie in de Hartz (1 week) ben ik 1 dag in Quedlinburg geweest . De dag was goed gevuld.
  Gr. Reinier.

  Bericht aangepast op 19:39:19

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (82)

'247619' door RGKoning '247619' door RGKoning

DuitslandBeieren

DuitslandBeieren

Abdij Ottobeuren

RGKoning

Volgens de overlevering werd de abdij in 764 gesticht, en behoort het tot een van de mooiste kerken van Duitsland. De kerk heeft een prachtige akoestiek en is perfect onderhouden.

'245383' door RGKoning '245383' door RGKoning

NederlandGroningen

NederlandGroningen

Hortus Haren

RGKoning

Haren heeft de grootste botanische tuin van Nederland. Op een oppervlakte van ca. 20 hectare groeien en bloeien planten uit alle streken van Nederland en de rest van de wereld.

'247603' door RGKoning '247603' door RGKoning

DuitslandBeieren

DuitslandBeieren

Linderhof

RGKoning

Slot Linderhof is een barokslot midden in de beierse alpen vlak bij de grens met Oostenrijk. Het slot is goed onderhouden en af en toe spuit een fontein het water uit de vijver 30 meter omhoog.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik