Natasjavdf

profiel Natasjavdf

Naam

Natasja van der Flier

Reviews

2

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

10 June 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Fav. stad

Queenstown

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'558477' door Natasjavdf '558477' door Natasjavdf

MarokkoZuid Sahara en oases

MarokkoZuid Sahara en oases

Kinderen in de strate

Natasjavdf

Ik kwam deze kinderen tegen in een straatje in Zagora. Zagora is een heel leuk plaatje midden in de Sahara. Je kan gemakkelijk een kijkje nemen in een echt Marokkaans huis.

'556245' door Natasjavdf '556245' door Natasjavdf

MaleisiëSepilok

MaleisiëSepilok

IJsvogels spotten in.

Natasjavdf

Diep in de jungle van Sepilok in Maleisisch Borneo zijn veel wilde dieren te spotten. Van slangen tot vleermuizen en spinnen tot apen. Om deze dieren te spotten kan je met een gids de jungle in via bijvoorbeeld de organisatie Uncle Tan. Deze 'Blue Kingfisher', in het nederlands de ijsvogel, kwam even gedag zeggen terwijl wij op bootsafari waren. Het beestje zat op nog geen twee meter afstand te relaxen op een tak. Het moment om een foto te maken!

'541545' door Natasjavdf '541545' door Natasjavdf

MaleisiëKuala Lumpur

MaleisiëKuala Lumpur

Uitzicht vanuit het..

Natasjavdf

Als je net de hele dag door Kuala Lumpur hebt gelopen en je bent benieuwd hoe de stad er van bovenaf uitziet, heb ik een goede tip voor je! Midden in de stad is het Traders hotel gevestigd. Dit hotel heeft een rooftopbar waar je gratis naartoe kan voor een prachtig uitzicht over de stad. Het enige wat je hoeft te doen is even je tas laten controleren en de portier vertellen dat je naar de bar wilt. Een drankje doen in de rooftopbar, met zwembad, is uiteraard mogelijk. De drankjes zijn wel een beetje prijzig.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier