MvanBloemendaal

profiel MvanBloemendaal

Naam

M van Bloemendaal

Reviews

0

Foto's & tips

23

Blogs

0

Lid sinds

19 August 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

Kaapstad

Over mij

actief en avontuurlijk. Oprecht geinteresseerd in de natuur en de mensen van het land.

Mijn Motto

'je leeft maar één keer!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

1000D

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "MvanBloemendaal"

 • profile image comment
  Door Cobinho• geplaatst op 18 Feb 2011 | 11:24:20

  Hi Marloes,
  Ja Pipa was fantastisch nog nooit zo'n relaxte vakantie gehad. Hoe vond jij Pipa, want ik neem aan dat jij er ook benet geweest.
  Ik zal je een tip geven, anders geeft anders 'em wel. Ik zou niet te veel foto's per dag uploaden, anders krijgen ze niet de aandacht die ze verdien. Probeer max. 2 à 3 te plaatsen.
  Nog tips, genoeg, maar ik kom er niet echt aan toe om deze vat te leggen. Kijk surf maar eens bij het tabke Tips en je zult overweldigt worden.
  Nog veel plezier hier!
  Groet, Co

  Bericht aangepast op 16:45:11
 • profile image comment
  Door Vivelafem• geplaatst op 15 Mar 2011 | 21:31:57

  Hoi Marloes,
  Beetje erg late reactie, maar besefte me dat ik nog helemaal niet had gereageerd op je vraag die je had gesteld bij mijn tip over het klooster in Brazilië! Ja we hebben de reis zelf geregeld. Gewoon dag vantevoren een treinkaartje gekocht in Vitoria, waar wij de trein namen. Ik weet alleen niet meer zeker of we hadden gereserveerd bij het klooster. Was toen helemaal niet gek druk, omdat weinig toeristen in dat gebied reizen. Daarom des te mooier!
  Leuk dat je naar Brazilie gaat! Als je nog andere dingen wilt weten kun je t altijd proberen bij mij, wie weet kan ik je helpen!
  Groetjes Femke

  Bericht aangepast op 04:22:45
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 21 Feb 2011 | 07:48:01

  Beste Marloes,

  Leuk dat je foto's hebt geplaatst. Helaas hebben we je foto 'Met de Tuk Tuk vanaf de jungle naar de bewoonde wereld ' offline gezet omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te zetten. Daar val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld de Kalverstraat in Amsterdam.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 03:31:40

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (23)

'301443' door MvanBloemendaal '301443' door MvanBloemendaal

Costa RicaNoord Costa Rica

Costa RicaNoord Costa Rica

Lanspuntslang in...Sa

MvanBloemendaal

In National Park Braulio Carrillo hebben we een heerlijke wandeling gemaakt. 's Ochtends gaan er rangers het park in in slangen te zoeken. Op de plekken waar ze slangen hebben gezien zetten ze een lintje op een stokje. Vooraf waren we gewaarschuwd om OP de paden te blijven. Natuurlijk deden we dit. Op een gegeven moment zagen we een schitterende slang naast het pad liggen. Wij hebben daar wat mooie foto's van gemaakt en zijn daarna weer vrolijk doorgelopen. Aan het eind van onze wandeling lieten we de gemaakte foto's aan een ranger zien. Toen hij onze foto's zag van, toen nog onbekende slang voor ons, kregen we op ons kop dat we van de paden af waren gegaan. Maar dit hadden we niet gedaan. Toen kwam de vraag waar we deze slang dan gezien hadden. Na een korte uitleg werden er allerlei ranger opgetrommeld en gingen ze op hun fietsjes naar de plek waar wij de slang hadden gezien. Het bleek om een lanspuntslag te gaan. Deze is ZEER gevaarlijk. De rangers gingen de slang dan ook verplaatsen naar een plek waar wat minder mensen lopen. Dus niet naast een pad... Gelukkig hebben we de foto's nog!!!

'301446' door MvanBloemendaal '301446' door MvanBloemendaal

Costa RicaCahuita NP

Costa RicaCahuita NP

Luiaard in Cahuita

MvanBloemendaal

We zaten net lekker te eten toen er boven ons hoofd(!!) deze luiaard voorbij kwam kruipen!! Wat een beest. Hij trok zich niets aan van onze foto en kroop overstoorbaar verder.

'301433' door MvanBloemendaal '301433' door MvanBloemendaal

Sri LankaCentraal hoogland

Sri LankaCentraal hoogland

Er zat een aapje op..

MvanBloemendaal

Op weg naar Bandarawela kwamen we langs Ella Falls. Bij deze stop zagen we een aapje op een hekje. Dit brutale dier hield iedereen goed in de gaten of er wat te halen viel...

Community updates

UPDATE
27-11-2020 Sinds deze week zijn de aantallen voor favorieten onder een individuele foto weer zichtbaar.

REIZIGER VAN DE WEEK
27-11-2020 Verdien jij ook een rugzak van Eastpak? Elke week geven we een Eastpak-rugzak cadeau aan iemand die een reisdroom heeft waargemaakt: de Reiziger van de Week. Ben jij de volgende gelukkige? Je hebt nog t/m maandag 30 november 23:59:59 om jezelf of iemand anders te nomineren voor de huidige nominatieronde! Stuur hier je nominatie in.

FOTOWEDSTIJD
06-11-2020 Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

week 48 | Community toppers

Kampeer in Kakadu. Foto: Ellen69

1. Topreview: Het Cathedral Gorge State Park, Nevada door Martinhectors
2. Topfoto & tip: Kampeer in Kakadu door Ellen69
3. Communitylid van de week: RobHoekstra
4. Nieuwkomer: Henk Martens

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik