Cahuita NP

Cahuita National Park is klein in omvang maar wel geprezen vanwege de dieren, planten en marine en biodiversiteit. Het park is meer bekend om zijn onderwaterleven dan om het leven op het land. Het rif bevat 35 soorten koraal, 140 soorten weekdieren, 44 soorten kreeftachtigen en 123 vissoorten. Het nationale park ligt aan de Zuid-Caraïbische kust in de provincie Limón.

Informatie over Cahuita NP

Beste foto's & tips van Cahuita NP

'496427' door robgreeve '496427' door robgreeve

Costa RicaCahuita NP

Costa RicaCahuita NP

Paradijselijk strand

robgreeve

Cahuita is een dorpje met een typisch reggae cultuur. De houten huizen, restaurants en hotels stralen een heerlijke relaxte sfeer uit. Ten zuiden van het dorp heb je het NP Cahuita, een regenwoud dat tot aan het schitterende goud gele strand reikt. Aan de noord kant van het dorpje heb je juiste stranden met uitsluitend zwart zand.

'512090' door Jeanne '512090' door Jeanne

Costa RicaCahuita NP

Costa RicaCahuita NP

Een grote...verscheid

Jeanne

We hebben met onze kinderen een reis gemaakt door Costa Rica. Onze eindbestemming was het bijzondere plaatsje Cahuita. Het wandelpad langs de kust naar Cahuita Point was een aaneenschakeling van verbazing. De palmen die bijna topzwaar zijn en dan ten prooi vallen aan de zee, "de speling van de natuur"!! Niet alleen het prachtige strand maar ook de grote verscheidenheid aan planten en dieren. Dit National Park, is niet alleen voor je zelf maar ook voor kinderen een mooie ervaring, maar dat geldt uiteindelijk voor heel Costa Rica!!!

'521922' door ciske '521922' door ciske

Costa RicaCahuita NP

Costa RicaCahuita NP

De roodoogboomkikkers

ciske

We wisten dat ze in Costa-Rica voorkomen maar om ze te zien was nog een hele klus . Maar op een avond na een hevige regenbui in Cahuita liepen we nog even door de tuin en opeens zaten ze overal , dus toen maar snel de camera gehaald want ze zijn zo mooi.

Laat kaart zien