MoniqueLandman

9
Namibië Oshikoto Region
MoniqueLandman was hier 31 Aug 2016
Etosha is een toplocatie voor het spotten van wildlife. Het is een groot nationaal park in het noorden van Namibië, dat grotendeels bestaat uit een witte zoutpan. Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden in het park, van waaruit je makkelijk het park kunt verkennen. Het verkennen kun je zelf doen of met een gids, door van waterhole naar waterhole te rijden. Bij de waterholes is er bijna een garantie op dieren, zoals olifanten, zebra's, neushoorns, giraffen, oryxen, springbokken, leeuwen en nog veel meer. Maar ook rijdend over de gravelwegen kun je genoeg dieren zien. Ook indrukwekkend is een avond safari, waarbij je als je geluk hebt, in het donker de drinkende dieren (bv grote groep olifanten) van dichtbij meemaakt. Het park is een van de populairste toeristische attracties in Namibië, maar het is zo uitgestrekt dat het niet druk aandoet (in september in ieder geval).
Regio
  • Veel wildlife
  • Goede overnachtingsmogelijkheden
  • Wegen goed begaanbaar
  • Lange afstanden
Review geplaatst op 2017-01-03

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier