Mmed

profiel Mmed

Naam

Elbrich Doornbos

Reviews

0

Foto's & tips

9

Blogs

0

Lid sinds

26 January 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Australië

Fav. stad

Barcelona

Mijn Motto

'Zoveel mogelijk culturen zien, leren en begrijpen! Het mooiste van reizen vind ik op bezoek zijn in een ander land en zien hoe men leeft.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Nikon

Model

Coolpix P90

Laat een reactie achter

8 reactie(s) bij "Mmed"

 • profile image comment
  Door Hansdewildt• geplaatst op 08 Mar 2010 | 18:35:50

  Hoi Elbrich,
  bedankt voor je leuke reactie op de foto van de boten in Vietnam. Zelf heb je prachtige foto's op de site staan.
  groetjes,
  Hans

  Bericht aangepast op 18:58:44
 • profile image comment
  Door Gompeltje• geplaatst op 27 Jan 2009 | 15:47:56

  Hey Elbrich,

  Welkom op de site. Leuke foto.... nu wil ik de rest van je China foto's nog zien! En je weet het, niet te veel foto's tegelijk plaatsen.

  Groet
  Nanda

  Bericht aangepast op 17:43:44
 • profile image comment
  Door Diana• geplaatst op 08 Mar 2010 | 15:51:32

  Hoi Elbrich,
  ik heb zojuist in jouw reisfoto's zitten neuzen en er zitten heel mooie plaatjes tussen. Nog even extra complimenten voor de geisha-foto; schitterend en ik begrijp eigenlijk niet dat er zo winig op gereageerd wordt. Als ik abonnee was, stond hij bij deze bij mijn favorieten!

  Groetjes, Diana

  Bericht aangepast op 19:20:07
 • profile image comment
  Door Maaike79• geplaatst op 03 Aug 2009 | 18:08:46

  Hi Elbrich,

  En ben je nog in Cambodja bij Bacavilla geweest? Ben benieuwd :-)

  Groet Maaike

  Bericht aangepast op 15:50:30
 • profile image comment
  Door LPtje• geplaatst op 08 Jul 2009 | 14:12:59

  Hallo Elbrich,

  Ik heb je foto's even bekeken. Zitten heel erg mooie tussen. Komen er nog meer?

  Groetjes

  Ben

  Bericht aangepast op 15:37:27
 • profile image comment
  Door Carla• geplaatst op 08 Jul 2009 | 14:10:51

  Hé Elbrich,
  Wat een mooie foto's ben je aan het posten zeg !!
  Zitten hele mooie plaatjes bij, complimenten hiervoor.
  gr. Carla & Henk

  Bericht aangepast op 15:37:27
 • profile image comment
  Door Rendua• geplaatst op 26 Jun 2009 | 22:07:33

  Hoi Elbrich,

  Ik heb je gevonden, welkom op de site.
  Ben benieuwd naar je foto's....

  Groetjes Lydia Rensen

  Bericht aangepast op 15:28:31
 • profile image comment
  Door Jeannette• geplaatst op 26 Jan 2009 | 21:12:02

  Welkom op deze site!
  groet,
  Jeannette

  Bericht aangepast op 14:07:52

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'151824' door Mmed '151824' door Mmed

ChinaYunnan

ChinaYunnan

Chinese meisjes in...

Mmed

Deze meisjes waren aan het dansen voor het Tibetaanse Ganden Sumtseling Gompa klooster in Zhongdian. Het leuke was dat wij op onze indivduele rondreis door China helemaal niet gekeken hadden naar Zhongdian omdat het vooral bedoeld was om aan de hoogte te wennen voor de doorreis naar Tibet. Dit stadje, het klooster en de mensen verraste ons dus enorm.

'241849' door Mmed '241849' door Mmed

JapanKyoto

JapanKyoto

Gouden tempel

Mmed

Als je in Kyoto rondloopt heb je het gevoel alsof je in een openluchtmuseum aan het wandelen bent. Als bij de Kinkakuji tempel, oftewel de gouden tempel, het laatste bochtje neemt en je ziet dit dan sta je echt even heel stil te zijn. Wat een mooie tempel in een schitterende omgeving. En wat een goud :)

'241252' door Mmed '241252' door Mmed

VietnamHalong Bay en noordkust

VietnamHalong Bay en noordkust

Halong Bay

Mmed

Tijdens onze Vietnam rondreis hebben we uiteraard ook Halong Bay aangedaan. We hadden gehoord dat het hier erg toeristisch zou zijn dus enigszins bevreesd gingen we op pad. Bij het startpunt was het een chaos van toeristen en jonken. Echter, na een half uurtje varen zagen we geen andere boten meer en we hadden het geluk dat we met maar 1 ander (Maleis) stel op een mooie grote jonk waren terechtgekomen. Halong bay is dan zo mooi! Voor deze foto heb ik een flink eind omhoog moeten klauteren op een onbewoond klein eilandje. Maar het was het waard om 'onze' jonk in dit schitterende karstgebergte te zien dobberen.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik