Merelvanesch

'452230' door Merelvanesch '452230' door Merelvanesch

IndonesiëSumbawa

IndonesiëSumbawa

Bruidsmeisje

Merelvanesch

Tijdens een trip door Sumbawa zijn we uitgenodigd bij een traditionele bruiloft. De bruiloft was voorzien van alle kleuren van de regenboog, mooie gewaden en dus ook bruidsmeisjes. Op deze foto is een van de bruidsmeisjes te zien.

'450834' door Merelvanesch '450834' door Merelvanesch

IndonesiëSumbawa

IndonesiëSumbawa

Boot Sumbawa

Merelvanesch

Bij zonsondergang ligt vreedzaam een local bootje te dobberen, Sumbawa 2014. Roadtrip door Sumbawa levert veel mooie beelden op, geen toeristen en af en toe een local.

'450621' door Merelvanesch '450621' door Merelvanesch

NederlandBreda

NederlandBreda

Ulvenhout, Breda

Merelvanesch

Ulvenhout, een klein dorpje vlakbij Breda. De koeien slenteren door de weide terwijl op de achtergrond de kerkklok zijn uur slaat. Geen enkel sprankeltje van reactie is te merken bij deze beesten. Dan is het weer stil.

'449964' door Merelvanesch '449964' door Merelvanesch

FrankrijkParijs

FrankrijkParijs

Parijs IJffeltoren

Merelvanesch

Parijs, de stad van het licht. Wanneer de zon onder gaat, knipperen de lichtjes langzaam aan. De IJffeltoren is versiert met duizenden lichtjes, die steeds veranderen van vorm, grootte en kleur. Toeristenboten met gigantische koplampen sjoeven langs, onder alle bruggen van de Seine door. Overal mensen, een grote mierenhoop.

'449963' door Merelvanesch '449963' door Merelvanesch

IndonesiëSumbawa

IndonesiëSumbawa

Sterren kijken in...I

Merelvanesch

Sterren, ik herken ze bijna niet meer in ons 's nachts overbelichte kikkerlandje. Trots lieten ze mij zien door hun felle schittering in de hemel dat ik ze niet mag en kan vergeten. Er lag een oude boom op het strand, welke een surrealistische sfeer geeft aan de foto.

'449962' door Merelvanesch '449962' door Merelvanesch

IndonesiëLombok en Gili

IndonesiëLombok en Gili

Local kids

Merelvanesch

We rijden op een scootertje door de natuur van Lombok. Om ons heen zien we gifgroene natuur en vrolijke muziek komt ons tegemoet. Nieuwsgierig stoppen we bij dit feestelijke fenomeen, het blijkt een dorpsfeest te zijn. Zo warm en uitnodigend als de mensen hier zijn, kwamen er gelijk 5 mensen naar ons toe om ons met handen en voeten een rondleiding aan te bieden. Zelfs een bord met eten werd ons aangeboden. Hier is een van de jongetjes met een voetbalshirt aan die er rondliep. Westerse mensen, die zien ze niet vaak.

'449959' door Merelvanesch '449959' door Merelvanesch

IndonesiëLombok en Gili

IndonesiëLombok en Gili

Fakkel bij...zonsonde

Merelvanesch

Waar het aan de ene kant van Gili Trawangan krioelt van feestende mensen is aan de andere kant van het eiland de rust te vinden. Een paradijs, zonsondergang en fakkels.

'449954' door Merelvanesch '449954' door Merelvanesch

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Stel met paraplu in..

Merelvanesch

Op deze foto is een Indonesisch stel met traditionele kledij en paraplu tegen de zon te zien bij de Balinese tempel Tanah Lot aan de westkust van Bali.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier