Maarten Eekelaar

profiel Maarten Eekelaar

Naam

Maarten Eekelaar

Reviews

0

Foto's & tips

21

Blogs

0

Lid sinds

22 September 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Colombia

Fav. stad

New York

Over mij

Al in mijn vroege jeugd liep ik met speelgoed camera's foto's te maken. Daarna is het snel gegaan.
Grafische school Eindhoven, De School voor fotografie in Den Haag. verschillende stage adressen bij gerenommeerde fotografen.
Nu ben ik al dik 20 jaar professioneel fotograaf, en werk voor klanten over heel de wereld. Mijn hobby is mijn werk geworden.
Reisfotografie doe ik erbij als extra beloning. Ik vindt het geweldig om mensen te portretteren, en verhalen te vertellen met mooie beelden.
Met mijn reisfotografie kan ik via dit geweldige Colombus travel platform fotografie delen, en mensen ontmoeten die net zo dol zijn op reizen en fotografie als ik.

Mijn Motto

'Reizen door heel de wereld is voor mij noodzakelijk om creativiteit te blijven ontwikkelen. Als professioneel fotograaf ben ik vaak onderweg voor opdrachten, en geniet van alle mooie steden in de wereld.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

Full frame Phase One

Overige

Phase One, Nikon, Panasonic, Leica.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (21)

'1138057' door Maarten Eekelaar '1138057' door Maarten Eekelaar

VietnamSapa

VietnamSapa

Always together

Maarten Eekelaar

Op 320 kilometer van Hanoi ligt een van de bekendste bergdorpen van Vietnam. Sapa. Een dorp gesticht tijdens de overheersing van de fransen in 1922. Tegenwoordig een gebied van prachtige natuur, indrukwekkende vergezichten en een zeer vriendelijke hardwerkende bevolking.

'1138111' door Maarten Eekelaar '1138111' door Maarten Eekelaar

VietnamNinh Binh

VietnamNinh Binh

90 years old

Maarten Eekelaar

Ik geef mezelf altijd een opdracht om tijdens mijn reizen minimaal 10 portretten te maken. Deze vietnamese dame was vereerd met mijn vraag of ik haar mocht portretteren. Haar leeftijd van nu 90 jaren oud was haar niet aan te zien.

'1137491' door Maarten Eekelaar '1137491' door Maarten Eekelaar

ColombiaCartagena

ColombiaCartagena

Cartagena colors

Maarten Eekelaar

Een kleurrijke straatverkoper loopt door de straten van Cartagena in Colombia, Het fruit, de bloemen en ballonnen zorgen voor een heel kleurrijke foto.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'1137481' door Maarten Eekelaar '1137481' door Maarten Eekelaar

ColombiaCaribische kust

ColombiaCaribische kust

Nederig zijn aan de..

Maarten Eekelaar

Finca Barlovento omarmt het voorrecht van zijn buitengewone locatie en onderwerpt zich nederig aan de natuurlijke wonderen van de Sierra Nevada de Santa Marta in Colombia

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier