Krki

profiel Krki

Naam

Maaike Waarts

Reviews

0

Foto's & tips

11

Blogs

0

Lid sinds

15 January 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Costa Rica

Over mij


Mijn Motto

'Geniet!'

Laat een reactie achter

10 reactie(s) bij "Krki"

 • profile image comment
  Door Dionbekkers• geplaatst op 21 Apr 2009 | 09:06:15

  hey maaike! heb ik toch al 1 fan;)
  leuk dat je reageerde op mijn weblog!!
  heb er weer nieuwe opstaan:D

  ben stiekem nogsteeds jaloers op je foto van de bultrug:D

  groetjes dion

  Bericht aangepast op 11:07:59
 • profile image comment
  Door Indi• geplaatst op 19 Mar 2009 | 13:46:06

  Leuk dat jullie erheen willen reizen!!! Ben zelf in oktober geweest: perfecte tijd volgens mij. Ben met SNP 16 dagen georganiseerd geweest. Het is een van de meest afwisselende en fotogeniek landen waar ik ooit geweest ben!!! Je kunt volgens mij ook goed alles zelf regelen daar. Vanuit Marrakech zit je zo in de Atlas. Kijk bij mijn tips over de locatie bij Midelt is echt super!!! Groet Frank

  Bericht aangepast op 19:08:23
 • profile image comment
  Door Indi• geplaatst op 02 Feb 2009 | 14:52:46

  Bedankt voor de update! Groet Frank

  Bericht aangepast op 17:51:52
 • profile image comment
  Door Dionbekkers• geplaatst op 20 May 2009 | 08:24:43

  hey maaike!!
  dat is erg leuk om te horen!:D
  hoop snel weer even tijd te hebben om weer eens wat rond te neuzen op de site en weer eens wat foto's te kunnen plaatsen!
  ben de laatste tijd erg druk!

  al plannen voor de zomer? ik heb vorige week geboekt voor zuid-afrika!!:D:D kan niet wachten!

  groetjes dion

  Bericht aangepast op 15:08:15
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 07 Apr 2009 | 08:11:00

  Hallo Maaike,
  wij zijn weer terug uit Marokko en hebben een bijzonder avontuurlijk weekje gehad. We hebben 3 korte reisverslagen op onze site geplaatst en nog enkele tips. Onze eerste foto's staan er ook al op.
  We kunnen Marokko aanbevelen!
  Groetjes, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 14:48:19
 • profile image comment
  Door Leonvanmaenen• geplaatst op 28 Mar 2009 | 19:26:44

  Hoi Maaike,

  Jullie hebben leuke, mooie foto's van Ecuador (en die van Costa Rica). Met name die van de Bultrug Walvis is prachtig.

  groet,
  Leon

  Bericht aangepast op 14:41:15
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 19 Mar 2009 | 15:53:20

  Hallo Maaike,
  wij lazen ergens jouw interesse voor Marokko. Wij gaan dinsdag 8 dagen naar Marrakech en maken daar een korte rondreis. Helaas hebben we maar 8 dagen. Een dezer dagen plaatsen we het reisschema als blog op de site en natuurlijk als we weer terug zijn onze ervaringen!
  Groetjes, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 14:38:22
 • profile image comment
  Door Riknikele• geplaatst op 05 Mar 2009 | 18:34:21

  bedankt voor jullie reactie! ik zeg; gaan, wat een schitterende plek! maar neem er wel lekker de tijd, veel mensen jagen zichzelf in 3 dagen door het eiland, doodzonde!
  fijne avond!

  Bericht aangepast op 14:28:18
 • profile image comment
  Door Joop Zand• geplaatst op 24 Jan 2009 | 16:49:33

  Hallo maaike

  Welkom op de reisreporter site, je eerste foto is een pracht plaatje.....verras ons maar met meer van dat moois.....TIP, probeer het te doseren dan krijgen je foto's de meeste aandacht.

  Groetjes Joop

  Bericht aangepast op 14:06:28
 • profile image comment
  Door Whelder• geplaatst op 24 Jan 2009 | 16:47:01

  Je eerste is veelbelovend Maaike. Mooi land ook Ecuador. De laatste dagen zijn er heel wat foto's uit Ecuador neergezet. Onder andere door mij.

  Veel plezier op de site, Wim Helder

  Bericht aangepast op 14:06:27

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (11)

'151080' door Krki '151080' door Krki

EcuadorZuidkust Ecuador

EcuadorZuidkust Ecuador

Bultrug walvis

Krki

We waren begin November vanuit Porto Lopez op weg naar Isla de la Plata. Nooit verwachten deze reuzen nog tegen te komen!

'282955' door Krki '282955' door Krki

GuatemalaOostkust Guatemala

GuatemalaOostkust Guatemala

Waterlelies

Krki

Deze waterlelies zagen we onderweg van Rio Dulce naar livingstone. Een erg mooie boottocht. Hier staan al genoeg tips hierover dus verder alleen een het beeld.

'159856' door Krki '159856' door Krki

EcuadorSierra Centraal

EcuadorSierra Centraal

Deugniet

Krki

Deze foto is genomen bij het kratermeer van Quilotoa. Dit meisje was hier samen met haar twee broers aan het spelen alleen klom ze steeds over de rand. Erg gevaarlijk! nu was ze weer bezig en stiekem haar broers in de gaten houden.. Deugniet!

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik