Inexxtravels

profiel Inexxtravels

Naam

Ineke Huizing

Reviews

4

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

16 February 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Canada

Fav. stad

Tel-Aviv

Over mij

Reizen en Fotografie dat zijn mijn passies. Beide doe ik al vanaf dat ik jong was en ik vind het steeds leuker worden.
Ik houd van gebieden waar ik liever niet teveel toeristen (en landgenoten) tegenkom. Dat laatste is lastig want NL'ers kom je overal tegen; in alle uithoeken van de aarde.

Ik probeer elke keer naar een andere bestemming te gaan en dat lukt aardig. Mijn score staat inmiddels op > 35 landen en met gemiddeld 3-4 reizen per jaar heb ik dus heel wat bestemmingen gezien. Mijn voorkeur heeft om mijn reizen zelf samen te stellen en ga daarom eigenlijk niet met reisbureaus in zee, tenzij het niet anders kan zoals in China.

Mijn foto's zijn auteursrechtelijk beschermd en dus niet vrij te downloaden. Wil je een foto gebruiken, stuur me dan een berichtje.

Mijn Motto

'Beter spijt hebben van dingen die je gedaan hebt dan van dingen die je niet gedaan hebt. '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Fujifilm

Model

XT2, XE-2

Overige

Profoto studiolampen, Canon 5D Mark III en diverse Canon objectieven voor mijn fotostudio. Voor het buitenwerk en mijn reisfoto's werk ik sinds kort alleen nog maar met Fuji X Camera's (XT2 en als reserve de XE2) met objecten tussen de 12mm en 200 mm.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'553013' door Inexxtravels '553013' door Inexxtravels

Zweden

Zweden

Grootste waterval van

Inexxtravels

Tännsforsens is de grootste waterval van Zweden en verandert in de winter in een prachtige ijsvlakte met hier en daar wat blauw water zichtbaar. De waterval is een bijzondere plek; in de winter kun je achter de waterval komen. Er is achter de waterval een grot die omgebouwd is tot een ijs-theater, waar huwelijken kunnen plaatsvinden en waar optredens gehouden worden. Een sprookjesachtige omgeving, waar in de winter weinig bezoekers komen.

'551835' door Inexxtravels '551835' door Inexxtravels

JapanTokio

JapanTokio

Tokyo, de rainbow...b

Inexxtravels

De Rainbow bridge ligt aan de rand van Tokio en verbind een eiland met de stad Tokio. De rainbow bridge is zo genoemd omdat de brug in de decembermaand kleurt in regenboogkleuren. In de andere maanden wisselt de kleur van wit naar groen en is nog steeds de moeite waard om te bekijken; speciaal 's nachts.

'551899' door Inexxtravels '551899' door Inexxtravels

CanadaVancouver Island

CanadaVancouver Island

Zwemmen is hier niet.

Inexxtravels

Canada is een land van uitersten, mooie valleien, bergmeren, bergen, wilde dieren. In de natuur van Canada kom je zomaar ineens een beer tegen of als je een stukje gaat varen bij de kust van Vancouver Island een groep Orca's. Het zijn imposante dieren, slim en lijken zo lief. Deze orca maakt deel uit van een Orca familie die voornamelijk op de zalm jaagt, die hier langs trekt. Voor boten is het verboden om te dicht bij de orca's te komen, maar wat doe je als je een camera in de hand hebt en een orca zwemt vlak bij je? Dan ga je niet afstand nemen, nee dan maak je een foto. Zoals deze. Dit is een vrouwtjes orca; dat kun je o.a. zien aan de hoogte van de vin. Die van de mannetjes is veel groter. Je kunt vanuit de stad Victoria een tocht boeken naar de orca's en dat is zeer zeker de moeite waard. Niet goedkoop, maar wel onvergetelijk.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier