Hopperusa

profiel Hopperusa

Naam

Ton Oostveen

Reviews

0

Foto's & tips

31

Blogs

0

Lid sinds

14 June 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Indonesië

Fav. stad

Hong Kong

Over mij

aktieve 50+

Mijn Motto

'ervaren is belangrijker dan alles zien'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

1200D

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (31)

'492752' door Hopperusa '492752' door Hopperusa

JapanHimeji

JapanHimeji

Himeji in...kersenblo

Hopperusa

Deze World Cultural Heritage Site is voor de Japanners het belangrijkste kasteel van geheel Japan. Deze foto heb ik genomen precies in de kersenbloessemtijd. Op zich een erg mooi gebouw alleen niet wetende dat het kasteel pas een paar weken open is na een grondige restauratie. En wat blijkt we waren niet alleen, alleen voor het kaartje te kopen stonden we 1½ uur in de rij en daarna nog 2 uur om het kasteel door te lopen. Maar als je de foto ziet was het wachten het allemaal waard.

'490727' door Hopperusa '490727' door Hopperusa

JapanNara

JapanNara

Gouden tempel

Hopperusa

Dit is de gouden tempel in Kyoto, er is ook een zilveren alleen is die volgens onze reisleider niet zo mooi als deze. Moet wel bekennen dat deze tempel erg mooi gelegen was zo midden in het groen staat het goud erg mooi

'491925' door Hopperusa '491925' door Hopperusa

JapanNara

JapanNara

Kasugataisha tempel i

Hopperusa

De tempel die je nu ziet is een van de weinige tempels die echt sereen is en geen foto`s gemaakt mogen worden op de heilige plaatsen, en waar dus de toeristen weinig mee hebben. In plaats van de tempels te bezoeken waar vele toeristen lopen, zijn wij naar deze tempel gegaan en bleek een welkome verademing te zijn.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier