Fimmie

profiel Fimmie

Naam

F de Haan

Reviews

0

Foto's & tips

31

Blogs

0

Lid sinds

21 November 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

China

Fav. stad

Parijs

Over mij

Ik maak foto's van dingen en momenten die mij aanspreken, een speciaal gevoel geven en waar ik op een later tijdstip, door er naar te kijken weer dat speciale gevoel krijg.

Mijn Motto

'Reizen is voor mij: De wereld stukje bij stukje ontdekken, leren kennen en begrijpen.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

Nikon D90

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Fimmie"

 • profile image comment
  Door Edwinaverdingh• geplaatst op 10 Oct 2012 | 06:54:29

  Graag gedaan!!

  Bericht aangepast op 09:53:54
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 01 May 2012 | 09:29:37

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 2 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 16:02:57

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (31)

'370540' door Fimmie '370540' door Fimmie

BoliviaTarija

BoliviaTarija

Kleuren

Fimmie

We hebben diverse laguna's bezocht tijdens onze jeep tour door de Andes. Je zag dat in elke Laguna het water weer een andere kleur had. Wat ook elke keer weer geweldig was om te zien waren de vele flamingo's.

'370298' door Fimmie '370298' door Fimmie

BoliviaTarija

BoliviaTarija

Zonsopgang In Andes

Fimmie

4 uur in de vroege ochtend sta je op in de vrieskou en zonder ontbijt stap je dan in de jeep en denkt, waar ben ik aan begonnen. Na een uur rijden in het donker wordt het langzaam licht en dan zie je dit!! En dan weet je waarvoor je het doet. Fantastisch! Deze locatie ligt een uur rijden vanaf Laguna Colorado

'370538' door Fimmie '370538' door Fimmie

BoliviaTarija

BoliviaTarija

Stofwolken

Fimmie

Nadat we de zon hebben zien opkomen met fantastische uitzichten en veel geyers was het tijd op ons op te gaan warmen. De Brazilianen in ons groepje gingen zich onder dompelen in de hotsprings in Laguana Salada, in het zuiden van Bolivia, vlakbij de Chileense grens. Zelf heb ik foto's gemaakt. Zoals je op deze foto ziet zal het je hier niet lukken ongemerkt weg te komen. En toen was er een heerlijk, warm ontbijt.

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 14 | Community-toppers


Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan. Foto: Ameerakker
1. Topfoto & -tip: Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan door Ameerakker
2. Review: Graubünden door Henneke
3. Communitylid van de week: Travelbag
4. Nieuwkomer: Clicks_by_irene

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik