Edwinaverdingh

7
Indonesië Bali
Edwinaverdingh was hier 31 Mar 2013
Bali, mooi maar te toeristisch voor ons. Lekker en goedkoop eten, logies van zeer goedkoop tot duur, maar voor ons was het aanbod aan goedkope, mooie en propere logies voldoende. Mooie tempels en sfeervolle landschappen. Auto gehuurd en hebben het hele eiland ook de minder toeristische westkust gedaan.
Regio
  • goedkoop
  • lekker eten
  • mooie bezienswaardigheden
  • massatoerisme
  • te opdringerig in toeristische steden
Review geplaatst op 2017-02-15
9
Italië Puglia
Edwinaverdingh was hier 30 Apr 2016
Rondreis, vooral met het oog op genieten, dus lekker eten en drinken, rust, speciale logies, een vleugje geschiedenis, mooi weer en liefst geen andere toeristen in de buurt. We landen in Bari, huurauto oppikken en weg zijn wij. Bari nodigt uit om gezellig te kuieren. Samen met de locals een cappucino drinken aan de toog. Meer moet dat niet zijn. In één rechte lijn naar Matera (Basilicata, bekend vanwege de Sassi, huizen die uit de bergen uitgehouwen zijn. Je ontdekt in elk hoekje wel iets nieuws. Na enkele dagen rijden we richting Alberobello. We doorkruisen het stadje met de auto en merken dadelijk dat we hier niet moeten terugkomen. Te toeristisch! We hebben wel een trullo in de vallei gehuurd en vandaar ondernemen we uitstapjes naar de omliggende dorpen zoals Martina Franca, Ostuni en Locorotondo, liggend op een heuvel uitkijkend over de vallei. Brindisi is een tussenstop op weg naar Lecce een prachtige Barokke stad. Hier verblijven we opnieuw enkele dagen en zakken langs de kust af naar Otranto en Castro, 2 kleine dorpjes met uitzicht op de Adriatische Zee. Tijdens de laatste 2 dagen verblijven we in Polignano di Mare, een gezellig ommuurde stad. Onderweg bezochten we Monopoli met een kleine gezellige haven. Perfecte trip voor 1 week met alle gewenste ingredriënten.
Regio
  • alle makkelijk bereikbaar, korte afstanden
  • geen overvloed aan toeristen
  • in het voorjaar zalig weertje
  • geen
Review geplaatst op 2017-02-09

Community updates

WINNAAR GRIEKSE GEHEIMEN
23-10-2020 De afgelopen maanden vroegen we Columbus-fans om hun Griekse reisgeheimen met ons te delen. Dat hebben we geweten! Wat een geweldige tips hebben jullie ingestuurd! De stemronde is afgelopen en de winnaar is bekend! Nieuwsgierig wie de winnaar is geworden? Laat hier je felicitaties achter >

ONZE NIEUWSTE EDITIE #94
23-10-2020 Vandaag valt Columbus-editie 94 op de mat bij abonnees, met een nieuwe rubriek over de Columbus Community. Met aandacht voor bijzondere Communityleden, hun reiservaringen en beste fotografietips. Vanaf nu in elke Columbus-editie!

REIZIGER VAN DE WEEK
16-10-2020 Ben jij de volgende Reiziger van de Week? Elke week zet de Columbus-redactie een reiziger in het zonnetje: iemand die een reisdroom heeft waargemaakt. Deze Reiziger van de Week  ontvangt een Osprey-tas cadeau en een ereplekje op deze webpagina en in ons blad. Je mag jezelf of iemand anders nomineren. Verras ons!

9-10-2020 De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

week 43 | Community toppers

On top of Lassen Peak Foto: JoshuaX

1. Topreview: Kloven in Marokko door Agrotewal
2. Topfoto & tip: On top of Lassen Peak door JoshuaX
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: ManonVerijdt
5. Nieuwkomer: DeOpschepper

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Op dit moment is er geen fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik