Bart71

profiel Bart71

Naam

Bart Cox

Reviews

0

Foto's & tips

9

Blogs

0

Lid sinds

05 May 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Egypte

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Nikon

 

9 reactie(s) bij "Bart71"

 • profile image comment

  hi hi, wijze Asfur of eigenwijze Asfur? ;-) Heb zelf niet op hem 'mogen' rijden, heb de laatste keer op Tunesi gezeten, die steeds al het eten uit z'n eigen baggage zakken jatte - erg gezellig! Heb afgelopen oktober de 13 daagse tocht gedaan en vond die helemaal geweldig, weer een totaal ander gebied dan de 9-daagse (andere steensoorten, meer kleuren), terwijl het hemelsbreed natuurlijk maar een kilometer of 20 scheelt. Van wat ik hoor is het gewoon rustig in Dahab momenteel, maar ja, er gaan nu geen vluchten die kant op, dus dat zal de komende tijd nog even spannend blijven. Ga zelf zeker ook weer een keer, dit jaar even iets anders, maar 't kriebelt al wel weer... groetjes, Manon

  Door pinkdisguise • geplaatst op 2011-02-07 17:52:14
 • profile image comment

  Hallo Bart, Leuke foto's maak je. Groetjes Ben

  Door LPtje • geplaatst op 2009-06-25 19:43:36
 • profile image comment

  Hai Bart...wat een heerlijk vooruitzicht! ben btje jaloers..Joyce haar reis is tussen Dahab en Suweiba in. Ze doorkruist de woestijn in totaal zo'n 100 kilometer. Ik ben zelf nog aan het eind van de vakantie naar de Djebel Musa ( aan de voet ligt het klooster ) gegaan en heb daar de nacht wandeling gemaakt. Een geweldige ervaring ( s'nachts om 3 uur de berg op ) het was pittig, ik was gebroken toen ik boven kwam maar had een fantastische zonsopgang. Ook zeker de moeite waard om te doen. Het klooster is niet altijd geopend en je kan ook niet alle ruimtes bekijken. Nou veel plezier met de voorbereidingen...neem een goede slaapzak mee en een lange gasaansteker ipv een gewone aansteker. Je moet je wc papier verbranden na gebruik en omdat het bijna altijd waait kan je je vingers nog weleens verbranden met een gewone aansteker. ps zie nu je reactie van jou aan mij die je op je eigen site had geplaatst ( en die ik dus nu pas lees! ) je zal er geen spijt van krijgen!!!

  Door Radje64 • geplaatst op 2009-05-11 09:36:12
 • profile image comment

  Ik zie nu ook toevallig de Sawadee reis, wandelen langs berberdorpen en kasbah's ... ook heel mooi !

  Door Bart71 • geplaatst op 2009-05-07 21:56:06
 • profile image comment

  Marlies, bedankt voor je informatie ! Is duidelijk. Wat ik alleen nog mis is welke route Joyce eigenlijk volgt. Ik heb ook wandelreizen door de Sinai gevonden ( andere aanbieders ) en die gaan heel gericht naar Katharinaklooster e.d. Welke route volgt Joyce ongeveer? Ik ben trouwens van plan om in november te gaan, 15 daagse reis. Ik denk dat het er nu gewoon eens van moet komen na al die jaren steeds maar weer deze reis in mijn handen houden om hem toch maar weer weg te leggen ;-)

  Door Bart71 • geplaatst op 2009-05-07 20:35:43
 • profile image comment

  Hai Bart..nog ff over de veiligheid...ik heb me geen moment onveilig gevoeld zowel niet in de woestijn als in Dahab ( daar begint en eindigt de reis ) dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. De organisatie zit goed in elkaar..Joyce heeft al jaren goed contact met de bedoeien. En zij zorgen weer uitstekend voor hun gasten...en zijn erg discreet.

  Door Radje64 • geplaatst op 2009-05-07 19:28:29
 • profile image comment

  Hai Bart...ik kan je desertjoy van harte aanbevelen. Het voordeel van Desertjoy is dat niets hoeft alles mag. Je hoeft geen rekening houden met de groep, ieder gaat zijn eigen weg.Eigenlijk zijn er geen regels en dat is geweldig! Joyce ( die het organiseert ) gaat elke reis mee maar bemoeit zich verder nergens mee.De ene keer eet ze mee met de groep , de andere keer zit ze bij de bedoeien. De bedoeien zorgen dat alles wordt geregeld en verzorgd. Je gaat natuurlijk wel met zijn allen op stap maar of je nu alleen wilt lopen of alleen wilt zijn of op de kameel wilt zitten. Het kan gewoon allemaal..daarom maak je daar je eigen reis van. Elke nacht slaap je ergens anders, heerlijk buiten onder de sterrenhemel. Ik heb de 9 daagse reis gemaakt dus mocht je de tijd hebben dan raad ik je die aan. Succes als je gaat..ben benieuwd! Moet er wel bijzeggen dat het een aparte manier van reizen is die je wel moet aanspreken. De groep is ook altijd klein. max 9 mensen en je hebt je eigen kameel waarmee je een mooie band kan opbouwen. Hoor graag als je gaat boeken!! tot Columbus grtz Marlies

  Door Radje64 • geplaatst op 2009-05-07 17:46:55
 • profile image comment

  Hoi Mariska, Dankjewel voor je welkom en waardering. Jij ook veel plezier op deze site. Ik zie dat Egypte jouw favoriet is. Ik overweeg momenteel om een trektocht door de Sinai te maken, per kameel (desert joy). Groet, Bart

  Door Bart71 • geplaatst op 2009-05-06 22:08:01
 • profile image comment

  Hoi Bart, ik zie dat je net zoals ik vandaag voor het eerst bent en met wat een foto! Geweldig mooi. Veel plezier met deze site! Groet Mariska

  Door Maris • geplaatst op 2009-05-05 10:24:34

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'175766' door Bart71 '175766' door Bart71

ItaliëNapels

ItaliëNapels

Zeilen rondom Capri

Bart71

Weekje zeilen voor de kust van Napels, in een authentieke zeilboot uit begin vorige eeuw ! Hier zeilen we rondom het eiland Capri.

'201675' door Bart71 '201675' door Bart71

ItaliëNapels

ItaliëNapels

Avond in de Golf van.

Bart71

De avond valt in de Golf van Napels, zo maar in een baai bij een van de eilanden voor de kust van Napels. Deze foto straalt de rust uit die op dat moment heerstte in de baai.

'253065' door Bart71 '253065' door Bart71

EgypteSinai

EgypteSinai

Bergpas Sinai

Bart71

Aan het begin van een schitterende woestijntrektocht met bedoeinen gelijk de confrontatie met deze bijzondere en woeste natuur. Mijzelf afvragend hoe dit alles ontstaan is ooit, maar vooral ook, hoe bijzonder om te zien hoe grazieus de kamelen deze klim maken ! Bijzonder land, bijzondere dieren, lieve mensen !

Community updates

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 26 | Community toppers

Slaapplaats in Dallol. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Openluchtmuseum in Rusland door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Slaapplaats in Dallol door Dreamer666
3. Topblog: Een avond op de Noordpier door TravelGoom
4. Communitylid van de week: Ellen69
5. Nieuwkomer: n.v.t.

week 25 | Community toppers

Ethiopië Mursi. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Agadir van ait kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Ethiopië Mursi door Ameerakker
3. Topblog: Verloren in zand door Agrotewal
4. Communitylid van de week: E.J.
5. Nieuwkomer: Annaspets62

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

FOTOWEDSTRIJD: Culinair
Vreemde gerechtjes proeven, aparte drankjes proberen, nieuwe smaken en geuren ontdekken: het hoort er allemaal bij op reis. Deel nu je culinaire reisfoto's met ons en maak kans op publicatie in Columbus Travel én extra profielpunten.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik