AnsJongerius

profiel AnsJongerius

Naam

Ans Jongerius

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

1

Lid sinds

25 June 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Jamaica

Mijn Motto

'Geniet van elke dag, elk moment, elke ervaring! Durf te leven!'

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'494296' door AnsJongerius '494296' door AnsJongerius

Zuid-AfrikaTafelberg

Zuid-AfrikaTafelberg

The view vanaf de...T

AnsJongerius

Ben je in Kaapstad, dan is het een must om de Tafelberg op te gaan. Wanneer je vroeg in de morgen gaat, is het nog lekker rustig en kun je volop genieten van de rust en het onwijs mooie uitzicht. Met de hop-on hop-off bus wordt je voor de ingang afgezet. Echt doen!!

'369430' door AnsJongerius '369430' door AnsJongerius

IndonesiëJogjakarta

IndonesiëJogjakarta

Oma van 92 jaar en no

AnsJongerius

In een campong in Jogjakarta. Een oma van 92 jaar die nog steeds aan het werk is. Ze vlecht nog steeds matten, zo'n 3 meter per week. Ongelofelijk en wat een lieverd! Deze ontmoeting heeft veel indruk op mij gemaakt omdat de gemiddelde Nederlander altijd maar loopt te zeuren over van alles en nog wat. Deze oma zit de hele dag te vlechten en te giechelen. Zo gastvrij dat wij in haar huisje mocht kijken, waar niet meer dan een bed (niet meer dan een houten bank met een matje erop), tafel en een stoel staan. Ongelofelijk met zo weinig tevreden, kunnen wij nog een voorbeeld aan nemen.

'494305' door AnsJongerius '494305' door AnsJongerius

Nederlandse AntillenCuracao

Nederlandse AntillenCuracao

Back to basic, Klein.

AnsJongerius

Even helemaal back to basic... Ben je op Curacao dan moet een boottocht naar Klein Curacao op je to do lijst staan. Klein Curacao is een onbewoond eiland waar je even helemaal terug naar de basis gaat. Er zijn geen voorzieningen zoals electra en stromend water. De vuurtoren op het eiland is uitermate geschikt om de mooiste foto's te maken.

Laatste blogs (1)

Can't hardly wait! Nog 33 dagen en dan vliegen we via Dubai naar Java waar onze reis begint. We hebben er onwijs veel zin in. Nog niet eerder richting het "Oosten" geweest. De afgelopen jaren hebben w... Lees meer

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier