Texas

Het ruige Texas is na Alaska de grootste staat van Amerika. Qua inwoneraantal is het na Californië de staat met de meeste inwoners, 26 miljoen in totaal. De hoofdstad van Texas is Austin. Andere grote steden zijn Houston, Dallas en San Antonio. Texas telt vele oliebronnen. Bekende nationale parken binnen Texas zijn Big Bend en Guadalupe Mountains.

Informatie over Texas

Beste foto's & tips van Texas

'243142' door natan '243142' door natan

Verenigde StatenTexas

Verenigde StatenTexas

Alligator in Brazos..

natan

Alligator in New Horseshoe Lake in het park Brazos Bend in Texas, ten zuiden van Houston. Opvallend dat deze alligator direct richting de kant begon te zwemmen (je ziet het water kolken rond zijn staart) op het moment dat ik dichter naar het water liep om de foto te maken. Voor de zekerheid toch maar een 75-300-lens gebruikt.

'410823' door zwerversenroute '410823' door zwerversenroute

Verenigde StatenTexas

Verenigde StatenTexas

Typisch Amerikaans

zwerversenroute

Onderweg in Texas een typisch amerikaans monument, ode aan hun meestal grote gemotoriseerde vehikels. in dit geval gingen ze niet naar de dump, maar werden "begraven" in een weiland langs de weg. Heel apart en een trekpleister….

'494522' door Arja '494522' door Arja

Verenigde StatenTexas

Verenigde StatenTexas

Caddo Lake

Arja

Stilte..........ruimte..............stilte..........de kayak in, wat te drinken en wat te eten ....en de dag was aan ons. Geen geluid anders dan het klotsen van het water, het geluid van een bootje in de verte, een vogel, een vis...BIj Amerika denk je vaak aan drukte en veel lawaai, bezoek Caddo Lake, huur een kano en je ziet wat het land ook te bieden heeft. Ongeveer 2.5 - 3 uur rijden vanaf Dallas naar het Oosten! Een aanrader, maar aan de andere kant...als jullie allemaal gaan wordt het misschien ook weer te druk :-)

Laat kaart zien

Laatste Texas artikelen

Vrienden voor het leven bouwen eigen dorp in Texas

Deze vriendengroep kent elkaar al langer dan twintig jaar. Daarom besloten ze dat het tijd was voor de volgende stap: buren worden. Niet in een rijtjeshuis, nee, de groep liet hun eigen dorp ontwerpen in Texas. Beter een goede buur dan een verre vriend? Waarom niet allebei!

Deze vriendengroep kent elkaar al langer dan twintig jaar. Daarom besloten ze dat het tijd was voor de volgende stap: buren worden. Niet in een rijtje...