Seattle

De skyline van Seattle doet zeker niet onder aan die van steden als Chicago en San Francisco. De 184 meter hoge Space Needle is de absolute eyecatcher van de stad. De grootste stad van Washington is vrij modern: 70 procent van de gebouwen is gebouwd tussen 1960 en 2000. Enkele bezienswaardigheden zijn Pike Place Market, Pioneer Square en het Experience Music Project Museum.
 

Informatie over Seattle

Beste foto's & tips van Seattle

'494520' door StefanMeijnen '494520' door StefanMeijnen

Verenigde StatenSeattle

Verenigde StatenSeattle

The Seattle Skyline,.

StefanMeijnen

Seattle, stad met geweldige ligging aan de Puget Sound. Geen skyline zoals New York, maar zeker niet minder mooi. Vanaf verschillende punten kun je deze mooie stad vastleggen. Vanuit de Space Needle heb je tevens een mooi uitzicht op de mooie omgeving. Maar de Space Needle hoort natuurlijk bij de Skyline. Deze foto heb ik gemaakt vanuit Kerry Park, vanwaar wat mij betreft de skyline op zijn best is.

'492233' door MKamman '492233' door MKamman

Verenigde StatenSeattle

Verenigde StatenSeattle

Seattle waterfront

MKamman

Gisteren zijn we aangekomen in Seattle en werden we meteen op ruim 20 graden en zon getrakteerd. Vanochtend om 05:00 toch echt jetlagged wakker geworden, maar wel in een heel fijn hotelletje in downtown Seattle: Ace Hotel. Aanrader! Hier een uitzicht op het waterfront met links Alaskan Way en als je die blijft volgen heb je ter hoogte van het reuzenrad aan de linkerzijde het bekende Pike Place Market. Het meest grappige is nog Pike Place Fish Co. waar ze met vis gooien als die verkocht wordt.

'488988' door Annemieke50 '488988' door Annemieke50

Verenigde StatenSeattle

Verenigde StatenSeattle

Sleepy Joop

Annemieke50

Heerlijk als je met alle drukte om je heen lekker in slaap kunt vallen in de wetenschap dat er de hele tijd iemand bij je is! Ook dit is een stadsbeeld uit Seattle. Op dit plein stonden allemaal bankjes met beelden erop. Geen mogelijkheid om er even naast te gaan zitten want ze waren allemaal bezet!

Laat kaart zien