Chicago

Deze metropool in Illinois is de derde grootste stad van het land, na New York en Los Angeles. Chicago ligt aan de oever van het Michiganmeer en is vooral bekend van de Cloud Gate, het grote roestvrijstalen kunstwerk in het Millenniumpark. Andere bezienswaardigheden van de stad zijn het Adler Planetarium, Lincoln Park, Art Institute of Chicago en de Chicago Water Tower. Chicago heeft een van de grootste luchthavens ter wereld en is ook een van de drukste spoorwegknooppunten van de wereld.

 

Informatie over Chicago

Beste foto's & tips van Chicago

'529328' door awesomemore '529328' door awesomemore

Verenigde StatenChicago

Verenigde StatenChicago

Pastorale

awesomemore

Wanneer de dag in Chicago er voor de zon weer op zit en de nacht ontwaakt, gaan de mensen naar bed en ontwaken de gebouwen.

'201359' door karen78 '201359' door karen78

Verenigde StatenChicago

Verenigde StatenChicago

The bean

karen78

The Bean is een must see in Chicago en je kan er de grappigste foto's maken van mensen die zichzelf aan het spiegelen zijn maar je kan er ook gewoon een reflectie van de stad in zien.

'341491' door Esthers '341491' door Esthers

Verenigde StatenChicago

Verenigde StatenChicago

The Bean

Esthers

Downtown Chicago, inhet Millenium park vind je ''the bean''. De skyline van Chicago weerspiegelt prachtig in het gepolijste rvs sculptuur en zoals je ziet is het ook een toeristische attractie!

Laat kaart zien

Laatste Chicago artikelen

Chicago - Door de ogen van de locals

Te lang heeft Chicago in de schaduw gestaan van krachtpatsers New York en Los Angeles en geworsteld met clichés als ‘gangsterparadijs’ en ‘grauwe industriestad’. Maar locals weten hoe de vork in de steel zit. De derde stad van Amerika barst van de creatieve energie en heeft een culturele scene die z...

Te lang heeft Chicago in de schaduw gestaan van krachtpatsers New York en Los Angeles en geworsteld met clichés als ‘gangsterparadijs’ en ‘grauwe indu...