| 8.6 / 10 (68 reviews)

Nederlandse Antillen Reisadvies

Voor een plezierige en veilige vakantie naar Nederlandse Antillen, is het belangrijk op de hoogte te zijn van het actuele reisadvies, Dat wij hieronder geven. Want iedereen wil natuurlijk veilig op reis! Daarom is het belangrijk om te weten of Nederlandse Antillen een veilige bestemming is. Het ministerie van buitenlandse zaken geeft op basis van de actuele situatie aan of er een positief reisadvies Nederlandse Antillen is of een negatief reisadvies Nederlandse Antillen. Let er bij je reisvoorbereiding goed op in welke regio’s van Nederlandse Antillen dit advies geldt. Deze hoeft niet overal hetzelfde te zijn. Doel van dit reisadvies is om je te informeren over de veiligheid in Nederlandse Antillen. De veiligheid heeft onder meer betrekking op het aantal misdrijven, demonstraties en rellen, de verkeersveiligheid, actuele noodsituaties door natuurrampen, gevechten tussen bevolkingsgroepen en oorlog. Ook veiligheidsrisico’s met betrekking tot ziektes en gezondheid en epidemieën worden in dit reisadvies meegenomen.

Actueel reisadvies Nederlandse Antillen

Voor de Nederlandse Antillen geldt een positief reisadvies. Wees wel extra alert wat betreft drugsgerelateerde criminaliteit.

Dit advies wordt dagelijks bijgewerkt. Je blijft echter zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw reis. Wij zijn niet aansprakelijk voor mogelijke problemen veroorzaakt door informatie op deze site! Zie hier het actuele reisadvies voor Nederlandse Antillen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Wil jij 1 jaar lang reisinspiratie over de mooiste bestemmingen? Bestel hier 9 nummers Columbus Travel voor € 59 + ontvang een Eastpak-rugzak cadeau (t.w.v. € 60)!
Wil jij 1 jaar lang reisinspiratie over de mooiste bestemmingen? Bestel hier 9 nummers Columbus Travel voor € 59 + ontvang een Eastpak-rugzak cadeau (t.w.v. € 60)!

Praktische informatie


Ook handig om te weten

De hoofdstad van Nederlandse Antillen is Willemstad.
Aantal inwoners in Nederlandse Antillen: 216.000.
Oppervlakte van Nederlandse Antillen: 2x Nederland.
De reistijd naar Nederlandse Antillen is +/- 10 uur.
Gesproken Talen in Nederlandse Antillen: Nederlands, Papiamento.
Aanvlieghaven(s) van Nederlandse Antillen: Kralendijk (BON), Willemstad (CUR),.