Noord Belize

De meeste highlights van het noorden van Noord Belize bevinden zich aan of voor de kust van de Caribische Zee. Steden die te bezichtigen zijn zijn Noord Belize City en Corozal. Kom je voor de (onder)waterwereld, dan zit je hier ook goed: ga snorkelen bij Shark Ray Alley, relax op het strand van Caye Caulker of bezoek de wereldberoemde Blue Hole.

Informatie over Noord Belize

Beste foto's & tips van Noord Belize

'348336' door nita92 '348336' door nita92

BelizeNoord Belize

BelizeNoord Belize

Even pauze

nita92

Onder het genot van een colaatje en sigaretje neemt deze harde werker even pauze in het plaatselijk stamcafé. Ik had hem zo graag breeduit lachend op de foto gezet, omdat hij een fonkelend gouden gebit heeft. Hij wilde graag op de foto, maar dan wel met mondje dicht. Wat een vriendelijke mensen in Belize.

'347487' door nita92 '347487' door nita92

BelizeNoord Belize

BelizeNoord Belize

Sunrise

nita92

Dat was genieten, een prachtige zonsopkomst in het district Orange Walk Belize. Om zo een nieuwe dag te beginnen is echt genieten. Wolkenflarden deelden de zon mooi in 2, waardoor boven en onder de kleuren nog meer contrasteerden. Vroeg opstaan is dan helemaal niet erg.

'347963' door nita92 '347963' door nita92

BelizeNoord Belize

BelizeNoord Belize

Krab-Catcher Lagoon

nita92

Vanuit onze Cabana hebben we een heerlijk uitzicht over de oevers van de Krab-Catcher Lagoon in Lamanai. Een schitterend gebied tussen mangrovebossen, wetlands en jungle. Het gebied is bekend van de overblijfselen van de Lamanai ruines en de lagunes met zijn talrijke (water)vogels, krokodillen en brulapen. Je voelt je hier afgezonderd van de rest van de wereld. Vanaf het platform hebben we per boot mooie tochten gemaakt

Laat kaart zien