VeraSallum

'1082697' door VeraSallum '1082697' door VeraSallum

KroatiëZagreb

KroatiëZagreb

Straten van Zagreb

VeraSallum

Het had net een beetje geregend, en zo onstonden er van die mooie plasjes aan de zijkanten van de wegen. Perfect om een mooi plaatje te schieten. Zagreb is een mooie stad, niet zo bijzonder als andere grote steden in Europa. Dit maakt wel dat het niet zo wordt overspoeld met toeristen. Verder moet je als je in Zagreb bent de stad uit en op zoek gaan naar de natuur, want die is prachtig in Kroatië.

'1082233' door VeraSallum '1082233' door VeraSallum

Costa RicaPuntarenas

Costa RicaPuntarenas

Zonsondergang in...Ma

VeraSallum

Het dromerige licht dat weerkaatste in het water. De kleur die elke minuut wel veranderde. Van geel, oranje, roze en uiteindelijk overgaand in de donkere nacht. Ik hoorde al voordat ik vertrok naar Costa Rica dat dit land bekend staat om zijn mooie zonsondergangen, dit heeft het ook zeker bewezen. La Ensanada lodge is dan ook zeker een aanrader om te verblijven tijdens je reis in Costa Rica. Je zit hier weg van de massa's en je kan er optimaal genieten van de natuur.

'1082232' door VeraSallum '1082232' door VeraSallum

Costa RicaPuntarenas

Costa RicaPuntarenas

Het vissersbootje in.

VeraSallum

Er stond geen zuchtje wind en rustig vaarde wij over het grote meer bij la Ensanada lodge. Tijdens te excursie waren we opzoek naar vogels, krokodillen etc. Maar we kwamen ook dit onschuldige vissersbootje tegen. De man die het hele end moest peddelen, ik had het met hem te doen. Maar toch vaarde ze daar met een grote glimlach op hun gezicht genietend van het leven, pura vida.

'1081239' door VeraSallum '1081239' door VeraSallum

Costa RicaMonteverde

Costa RicaMonteverde

De kolibri

VeraSallum

Dit zijn toch wel een van de mooiste vogels op deze wereld. Ze vliegen je zo snel voorbij en oh zo moeilijk om er een mooie foto van te kunnen maken. In het kolibri park van Monteverde werden we overspoeld met kolibries. En zo kon ik toch een mooie foto maken.

'1081237' door VeraSallum '1081237' door VeraSallum

Costa RicaTortuguero

Costa RicaTortuguero

Wildlife van Costa...

VeraSallum

Je blijft maar om je heen kijken wanneer je door de jungle loopt. Stiekem hoop je een grote dikke slang te zien, maar deze kleine slang zat ergens tussen de bomen verstopt maar wist een van onze gidsen te vinden.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier