TonPeters

profiel TonPeters

Naam

Ton Peters

Reviews

1

Foto's & tips

10

Blogs

0

Lid sinds

15 May 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

IJsland

Fav. stad

Rome

Over mij

In mijn vrije tijd avonturier, trotse vader van 2 kids en val mijn gezien vaak lastig met mijn passie: reizen. Ik ga soms alleen maar ook geregeld met het gezin op pad, bv Scandinavië en deze zomer rondtrekken op Corsica. Ik schrijf graag over mijn reiservaringen en publiceer ook vaak mijn foto's. Ik heb zowaar al twee maal een artikel in de Telegraaf geschreven over mijn reizen.

Mijn Motto

'You don't live twice!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

samsung S6, canon 40

Overige

Sony videocam en samsung s4

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (10)

'562712' door TonPeters '562712' door TonPeters

MarokkoRifgebergte

MarokkoRifgebergte

Het magische mooie...

TonPeters

Chefchaouen bekend als de blauwe stad, ligt in het Rif Gebergte van Marokko. In de oude Medina zijn alle woningen blauw geverfd. Dit heeft met de Joodse roots te maken. Is de straat ook blauw dan betekend dat een doodlopende weg. Het is werkelijk magisch om hier rond te dolen. De stad straal ook een beetje hippycultuur mede wellicht door de wietteelt in de bergen.

'434411' door TonPeters '434411' door TonPeters

Zuid-AfrikaJohannesburg

Zuid-AfrikaJohannesburg

Bewoner van Soweto

TonPeters

Foto toont een close-up van een man die naast mij zat te genieten van een uitgekookte koeienkop. Zijn ruwe gezicht is een rechtstreekse afspiegeling van het barre arme leven in de krottenwijk.

'434500' door TonPeters '434500' door TonPeters

Zuid-AfrikaJohannesburg

Zuid-AfrikaJohannesburg

De kinderen van Sowet

TonPeters

Kinderen zijn altijd een prachtig onderwerp om te fotograferen, de kinderen uit de krottenwijken van Soweto vonden het leuk om voor ons te poseren zolang je ze maar het resultaat op je scherm laat zien.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier