TonPeters

'1096529' door TonPeters '1096529' door TonPeters

Noorwegen

Noorwegen

#mynorwaystories...Br

TonPeters

Tijdens onze cruise door de Noorse Fjorden maakten we op Hemelvaartsdag 2015 een stop in de natste stad van Eruopa, Bergen. De zon scheen de hele dag overgoten zodat wij o.a. het prachtige Bryggen district bezocht hebben.

'562712' door TonPeters '562712' door TonPeters

MarokkoRifgebergte

MarokkoRifgebergte

Het magische mooie...

TonPeters

Chefchaouen bekend als de blauwe stad, ligt in het Rif Gebergte van Marokko. In de oude Medina zijn alle woningen blauw geverfd. Dit heeft met de Joodse roots te maken. Is de straat ook blauw dan betekend dat een doodlopende weg. Het is werkelijk magisch om hier rond te dolen. De stad straal ook een beetje hippycultuur mede wellicht door de wietteelt in de bergen.

'562698' door TonPeters '562698' door TonPeters

ZwedenLaponia

ZwedenLaponia

Inkijk in het...Siell

TonPeters

Een kiekje van een prachtige inkijk in het Siellajohkadal Zweeds in Zweeds Lapland 5km voor het Kebnekaise Fjallstation riching Singi. Het pad is onderdeel van het "Fjällraven Classic" parcours.

'562649' door TonPeters '562649' door TonPeters

ZwedenLaponia

ZwedenLaponia

Zweeds Lapland,...Ale

TonPeters

Deze foto toont de prachtige natuur van Lapland en hoe heerlijk het allemansrechts is. Deze is gemaakt langs de Kungsleden in de buurt van Alesjaure.

'434591' door TonPeters '434591' door TonPeters

Zuid-AfrikaKrugerpark

Zuid-AfrikaKrugerpark

Koedoe kijkt ons aan.

TonPeters

Een koedoe heeft ons in de gaten, niet erg want het is toch wel prettig als hij even in de camera kijkt. De fiere statige horens zegt dat het een mannetje is.

'434500' door TonPeters '434500' door TonPeters

Zuid-AfrikaJohannesburg

Zuid-AfrikaJohannesburg

De kinderen van Sowet

TonPeters

Kinderen zijn altijd een prachtig onderwerp om te fotograferen, de kinderen uit de krottenwijken van Soweto vonden het leuk om voor ons te poseren zolang je ze maar het resultaat op je scherm laat zien.

'434499' door TonPeters '434499' door TonPeters

IJslandZuidland

IJslandZuidland

Hattafjell, Laugavegu

TonPeters

Tja, als je het hoogland van IJsland te voet doorkruist, kom je werkelijk prachtige onwerkelijke landschappen tegen. De hike, Laugavegur is een mooi voorbeeld van een traject waar je veel afwisseling hebt. Zelfs bij slecht weer maak je hier nog mooie foto's.

'434497' door TonPeters '434497' door TonPeters

Zuid-AfrikaKrugerpark

Zuid-AfrikaKrugerpark

Een luipaard poseert,

TonPeters

Na een zeer vroege ochtendsafariwandeling zonder ook maar enig groot wild van nabij gespot te hebben poseert dit prachtig luipaard op nog geen 10m naast de weg in een boom.

'434411' door TonPeters '434411' door TonPeters

Zuid-AfrikaJohannesburg

Zuid-AfrikaJohannesburg

Bewoner van Soweto

TonPeters

Foto toont een close-up van een man die naast mij zat te genieten van een uitgekookte koeienkop. Zijn ruwe gezicht is een rechtstreekse afspiegeling van het barre arme leven in de krottenwijk.

'434410' door TonPeters '434410' door TonPeters

IJsland

IJsland

Laugavegur, IJsland

TonPeters

Foto gemaakt in augustus 2013 tijdens mijn hike de Laugavegur de Stórasúla op IJsland. Een kilometer vanaf Aftavatn krijg je zicht op dit mooie schouwspel van kleuren.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier