Reispaspoort

profiel Reispaspoort

Naam

Kimberley Jekel

Reviews

1

Foto's & tips

58

Blogs

0

Lid sinds

17 May 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Finland

Fav. stad

Rome

Over mij

Reislustige dame van 27 die haar liefde voor reizen graag combineert met fotografie en dit deelt met anderen. Oja, verslaafd aan koffie en voor ijs kan je me wakker maken!

Mijn Motto

'I haven't been everywhere, but it's on my list.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D7200

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (58)

'565973' door Reispaspoort '565973' door Reispaspoort

NederlandFlevoland

NederlandFlevoland

Wild horses

Reispaspoort

Eerlijk toegegeven hou ik helemaal niet van paarden (sorry paardenliefhebbers onder ons), maar wilde paarden zijn toch speciaal! Mooi hoe de kleuren in de omgeving passen en hoe ze matchen met elkaar. Soms ga ik graag alleen op pad om te fotograferen en afgelopen weekend besloot ik om naar de Oostvaardersplassen te gaan, echt een aanrader!

'558218' door Reispaspoort '558218' door Reispaspoort

Indonesië

Indonesië

Door de bomen het bos

Reispaspoort

Een bamboebos is leuk! Er is overal bamboe! Ik was zo onder de indruk, dat ik er geen genoeg van kon krijgen. Gelukkig maar trouwens, want de zon ging langzaam aan onder en ineens kwam daar het ligt mooi door de bomen heen!

'558467' door Reispaspoort '558467' door Reispaspoort

Albanië

Albanië

Groen genoeg

Reispaspoort

Een dagtrip naar Albanië vanaf Corfu (Griekenland) is de moeite waard! Je bezoekt o.a. Butrint, een oude Griekse stad en een archeologische vindplaats. Het regende de hele dag pijpenstelen, maar gelukkig werd ik beloond met dit prachtige uitzicht vanaf de rand van deze oude stad!

Ik ben fan van (2)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (4)

'568065' door Marcvankessel '568065' door Marcvankessel

MyanmarInle Lake

MyanmarInle Lake

If I were a carpenter

Marcvankessel

"If I Were a Carpenter" is een song geschreven door de Amerikaanse componist Tim Hardin en hij behaalde in 1966 hiermee de top 10 positie. Ik moest er aan denken toen ik deze timmerman bezig zag in een klooster in Yawa aan het Inle meer. Moederziel alleen zat hij daar te schaven en te zagen. Wat hij aan het maken of aan het repareren was, weet ik niet. Maar hij was er in ieder geval lang mee bezig, want een uur later zat hij er nog. Opvallend is ook de groene boodschappentas. Ik neem aan dat hij daarin zijn gereedschap vervoerde.

'567928' door Dragonfly '567928' door Dragonfly

ChinaGuilin

ChinaGuilin

Ochtend in het...Kars

Dragonfly

Wij hadden een mountainbike gehuurd bij ons hostel. En al heel vroeg maakte wij een prachtige fietstocht over de smalle wegen door de bergen naar de vlindertuin. De zon kwam net op.

'567190' door Dragonfly '567190' door Dragonfly

Verenigde StatenCalifornie

Verenigde StatenCalifornie

Sequoia Nationaal Par

Dragonfly

Het klimaat in Sequoia/Kings Canyon is grillig. Vanwege de hoge ligging kent het gebied lange winters en korte zomers. Ook in de zomermaanden kan er geregeld sneeuw en regen vallen en worden wegen en wandelpaden met enige regelmaat gesloten. Het loont daarom altijd de site van de NPS in de gaten te houden alvorens je een bezoek brengt. Persoonlijk vind ik de lente het mooiste seizoen om dit park te bezoeken. De sneeuw begint dan langzaam te smelten, de dieren worden actief en de planten staan in bloei. De zomer is echter het meest populair. De temperatuur loopt dan gemiddeld tot de 30 graden en alle voorzieningen zijn open. Hier een foto van een gedeelte van de immens grote bomen. De zon is op zijn retour en wij slapen aan het begin van het park in een klein appartementje.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier