Meilans

profiel Meilans

Naam

Meilan Simanjuntak

Reviews

0

Foto's & tips

37

Blogs

3

Lid sinds

13 March 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Indonesië

Fav. stad

New York

Over mij

Echtgenote, mama van vijfjarige dochter en blogger met wanderlust!
Zin gekregen in al dat moois? Neem een kijkje op mijn blog: www.meilans.be.

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Nikon

Model

Coolpix

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (37)

'485811' door Meilans '485811' door Meilans

IndonesiëBali

IndonesiëBali

When in Bali ... jump

Meilans

Wanneer je Bali - Indonesië bezoekt, moet je zeker de sprong wagen naar de Gili Eilanden. Deze drie eilanden tussen Bali en Lombok zijn een waar paradijs. En er is voor elk wat wils. Gili Meno voor pure rust, Gili Trawangang voor de fuifnummers en Gili Air voor iets meer leven maar nog steeds met de nodige rust en kalmte. Heb je een klein budget en tijd, boek dan via Perama de overtocht (deze gaat via Lombok). Moet het wat sneller gaan en mag het iets kosten, maak dan gebruik van één van de vele fast boats van Bali tot Gili.

'490379' door Meilans '490379' door Meilans

Verenigde Arabische EmiratenDubai

Verenigde Arabische EmiratenDubai

Ontdek de kruidensoek

Meilans

Volg je neus en je komt zeker en vast terecht in de kruidsoek van Dubai. Bij ons is deze stad vooral bekend omwille van de superlatieven, maar er is ook een interessante oude stad, met leuke soeks. Rondwandelen in de kruidensoek is een festijn voor alle zintuigen.

'490388' door Meilans '490388' door Meilans

ThailandKanchanaburi

ThailandKanchanaburi

Nationaal park van...

Meilans

Erawan staat vooral bekend om de watervallen van 7 etages. Maar er zijn ook dieren te bespeuren, grote dieren en kleine. En deze was wel heel klein! Ik vond het heel moeilijk om dit vast te leggen, dus tips en feedback zijn zeker welkom! Zo weet ik in de toekomst misschien beter hoe ik dit moet aanpakken.

Laatste blogs (3)

Mijn roots in Indonesië. Mijn vader is geboren in Jakarta en de familie komt oorspronkelijk van het gebied aan het Tobameer op Sumatra. Nu heb ik toch al een mooi stukje van de wereld gezien en I... Lees meer

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (5)

'501286' door Hestermaasdam '501286' door Hestermaasdam

EthiopiëLalibela

EthiopiëLalibela

Observeren!

Hestermaasdam

Na bijna alle kerkjes gezien te hebben via smalle en soms donkere gangen kijken we omhoog op de weg naar buiten, daar zit deze vrouw op het gemak de omgeving en vooral mensen te observeren.

'490937' door Yvonne_lovestotravel '490937' door Yvonne_lovestotravel

PolenWarschau

PolenWarschau

Doorkijkje

Yvonne_lovestotravel

Een doorkijkje op een van de pleinen in de oude binnenstad van Warschau waar we erg vroeg al waren. Het was lekker rustig en koud, Warschau heeft mij erg verrast en vooral de oude binnenstad is erg de moeite waard.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier