Carmen Castricum

'1126381' door Carmen Castricum '1126381' door Carmen Castricum

PeruManu NP

PeruManu NP

Hold on tight!

Carmen Castricum

Wanneer je ervoor kiest vanuit Cusco naar de Manu jungle te gaan, kies er dan ook zeker voor een tour te boeken van minimaal 4 dagen (of dus langer). Op deze manier kom je namelijk veel dieper in de jungle, waarmee je automatisch meer biodiversiteit ziet. Dieper in de Manu jungle bevindt zich het 'Primary Rainforest' wat dus nog steeds 'untouched' is door mensen. Je kan je voorstellen dat juist dit deel van de jungle 'onderdak' geeft aan veel verschillende soorten dieren!

'1125569' door Carmen Castricum '1125569' door Carmen Castricum

ChiliAtacama

ChiliAtacama

Een staande ovatie...

Carmen Castricum

Een beetje toeristisch was het wel, een beetje boel misschien. In groepen bij elkaar aan het wachten tot de zon ondergaat bij Valle de la Luna. Maar hoeveel zonsondergangen ik in de laatste jaren heb mogen aanschouwen, nog nooit heb ik meegemaakt dat alle toeschouwers spontaan begonnen te klappen zodra de zon verdwenen was voor de dag. Dus ja bereid je voor op een grote groep mensen, maar eerlijk is eerlijk: het is het zeker waard!

'1125312' door Carmen Castricum '1125312' door Carmen Castricum

EcuadorGalapagos eilanden

EcuadorGalapagos eilanden

Waar MENS en DIER...'

Carmen Castricum

Na maanden lang dromen betraden wij dan eindelijk de Galapagos eilanden. Waar het onze portemonnee ten goede was gekomen niet een cruise te boeken hebben wij dit (eigenwijs als we zijn) wel gedaan. Door onze eigen ervaring weten wij daarom welk prijskaartje hier aanhangt en toch adviseren wij iedereen wel met een cruise langs diverse eilanden te gaan. Op Isla Floreana kwamen wij deze parel tegen, overigens is dit eiland dus ook niet te bereiken zonder cruise. Wanneer je dus op zoek bent naar een locatie waar MENS en DIER 'hand in hand' leven met elkaar, dan zijn de Galapagos eilanden de plek om naartoe te gaan. Wil je daarnaast de grote groepen toeristen vermijden en de meest unieke eilanden in alle rust bezoeken? Boek dan ook zeker een cruise!

'1125052' door Carmen Castricum '1125052' door Carmen Castricum

ChiliChiloe

ChiliChiloe

Kou is een emotie

Carmen Castricum

Tijdens onze reis door Patagonie hebben wij een stop gemaakt in Chepu. Hier kan je 's ochtends vroeg in de kano stappen, om tijdens zonsopkomst the Sunken Forest te bewonderen. De foto spreekt voor zich. Wees voorbereid op kou (want dat is het!), maar hou daarnaast je camera in de aanslag om dergelijke foto's te maken!

'1124899' door Carmen Castricum '1124899' door Carmen Castricum

MadagaskarCentraal Madagaskar

MadagaskarCentraal Madagaskar

Voor een echte...bijz

Carmen Castricum

Een van onze grootste redenen the Green Stamp te lanceren, is mijn vriend zijn ervaring in Madagascar geweest. Met een volledig geïsoleerde, en dus eigen, ecosysteem is het wildlife dat gezien kan worden in Madagascar uniek in zijn soort. Door de COVID situatie zijn wij geïnformeerd dat uit pure noodzaak de lokale bevolking bedreigde diersoorten zijn gaan eten. Genoeg reden voor ons om vanuit the Green Stamp te kijken of wij ze op enige manier kunnen ondersteunen.

'1124859' door Carmen Castricum '1124859' door Carmen Castricum

EcuadorCotopaxi NP

EcuadorCotopaxi NP

Paardrijden in...Coto

Carmen Castricum

Na een maandenlange lockdown zal iedereen op zijn manier hongerig zijn naar reizen. Daarom, hierbij, een flashback naar dit unieke moment in Ecuador - Cotopaxi.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier