Ontdek het veelzijdige en gastvrije Zuid-Engeland image
Lkoedam

Ontdek het veelzijdige en gastvrije Zuid-Engeland

Vaar naar het veelzijdige Engeland: een unieke combinatie van historie, cultuur en natuur. Het ruige Wales, de prachtige stranden van Cornwall of het pittoreske Kent. M​et de ferry naar Dover vanuit bijvoorbeeld Duinkerken ben je in 2 uur al op je bestemming. Voordelig, comfortabel en zorgeloos reizen!



Maak een overtocht van ​Duinkerken of Calais naar Dover. (Foto: DFDS)



Reizen per Ferry



Een prima start van de reis naar Engeland: de overtocht van ​Duinkerken of Calais naar Dover. Rijd gemakkelijk met de auto aan en van boord. De overtocht is snel én comfortabel: je bent binnen​​ no time in ​Engeland en aan boord zijn er vele faciliteiten.



Aan boord zijn meerdere restaurants, een Pirates’ Island voor de kleintjes onder ons en verschillende Sea Shops. Voor het gemak om als eerste van en aan boord te rijden is er ​Priority Boarding​. Reizen per ferry is ideaal voor kinderen. Jullie kunnen uitwaaien op het dek, terwijl je de White Cliffs ziet verschijnen. Geen lange autoritten, maar ontspanning en vermaak. Ook met zijn tweeën kun je genieten aan boord. Proef een Engelse whiskey of geniet van een buffet in een van onze restaurants. Zo begin je uitgerust aan de vakantie in Zuid-Engeland.



Tijd voor Engeland



Zuid-Engeland is een mooie bestemming die velen verrast door de verschillende regio's. Direct bij aankomst in Dov​er heb je een prachtig zicht op de White Cliffs. Het historische Devon liggen op rijafstand en het bruisende Londen ligt op slechts een uur rijden van Dover. Maar ook de landschapstuinen, waar de regio om bekend staat, zijn de moeite waard.



Als je van het strand en de rotskust houdt, kun je afreizen naar Cornwall. Dit is bij uitstek de bestemming om te leren surfen of duiken. Ook kun je hier wildlife spotten of eilandhoppen. Genoeg mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie.



Liever de natuur in? Ga dan naar Wales. Hier vind je het waanzinnige Snowdonia en Brecon Beacon National Park. Hier kun je uitstekend terecht voor een actieve vakantie. Voor cultuur ga je naar één van de vele kastelen waaronder Conwy Castle of naar de hippe stad Cardiff.



Liever naar het noorden óf naar Schotland?



Neem dan de route IJmuiden – Newcastle. Deze route brengt je naar Newcastle en is de toegangspoort naar Schotland, Northumbria én het Lake District. DFDS brengt je er ontspannen heen. De cruiseferry biedt een comfortabele hut, meerdere restaurants en boordevol entertainment, dus je verveelt je geen moment. Er is geen betere manier om je vakantie te beginnen! Een retourovertocht boek je op deze route al vanaf €119.