In the picture: Topfoto van de Dag image
Lkoedam

In the picture: Topfoto van de Dag

Zestien weken rondtrekken in Europa, wat een avontuur! Columbus Travel Communitylid agrotwal maakte deze Topfoto van de Dag tijdens haar roadtrip. Wat een prachtig beeld. 

Verrassend Servië, door communitylid agrotwal

'Zestien weken hebben we door Europa getrokken van het noorden in Noorwegen, tot het uiterste zuiden in Griekenland. De grootste verrassing van deze reis met de camper was voor mij zeker Servië. De overweldigende natuur, de vriendelijke mensen en het bijna ontbreken van toeristen maakt het voor mij een ideale bestemming ver buiten de gebaande paden. Er zijn natuurparken waar je ongestoord van de rust kunt genieten. Deze foto is gemaakt bij de dam van Zaovine in het Tara gebergte. Je kunt rond het meer rijden en op verschillende plaatsen kun je het kristalheldere water in voor een verkoelende duik. Een paar pittoreske dorpen bieden de gelegenheid om iets te eten of te drinken.'

De nieuwe editie van Columbus Travel ligt in de winkel. In deze editie nemen we je mee op ontdekkingsreis. Van woestijnlandschappen in Jordanië tot een zeer afgelegen eilandengroep bij Sumatra. Ben je benieuwd? Hieronder kun je alvast een kijkje nemen.