Oost-Kaap

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Indrukwekkende en intensieve hike langs de kust bij Knysna

Oost-Kaap,
Zuid-Afrika


Vanuit Knysna kun je heel goed het Garden routec NP verkennen. Wat een uitgestrekt gebied, waar je echt van alles kunt doen, wisselend van raften, duiken, hiken, canopytours etc. Wat zeker niet mag ontbreken, is het maken van een mooie wandeling of hike. Voor ieder is er wat wils van korte eenvoudige wandelingen over goede paden tot meerdaagse trektochten zoals de bekende Otter trail.
waar ik grag op wil wijzen, is een eendaagse hike, waar je fantastische uitzichten en paden hebt, maar waar je wel avontuurlijk moet zijn ingesteld. Een topconditie is niet nodig, maar een goede conditie wel. Neem voldoende water en eten mee voor deze tocht van een uur of 6. Je moet af en toe flink klauteren, maar het is de moeite meer dan waard. Een schittetend strand met grote gepolijste kiezels in diverse kleuren bijvoorbeeld. Foto's staan onder kopje hike.
Meer info op [url="http://www.gardenrouteadventureguide.com/kranshoek-hiking-trail.html" target="_blank"]http://www.gardenrouteadventureguide.com/kranshoek-hiking-trail.html[/url]