image
Columbus Travel

Win een DJI Mini 2, cadeaubon van Coolblue of vakantie met je mooiste dronefoto

Met een drone zie je de wereld vanuit een nieuw en verrassend perspectief. We zijn dan ook benieuwd naar jouw mooiste dronefoto’s! Deel je top 3 en maak kans op fantastische prijzen.

Onze aardbol is vanaf de grond al bijzonder de moeite waard, maar vanuit de lucht bezien is het pas echt waanzinnig! We willen je graag de wereld laten ontdekken vanuit een andere invalshoek en organiseren daarom samen met KIJK de Dronefotowedstrijd 2021, waarin we de allermooiste beelden verzamelen van de wereld vanuit de lucht. Dit is dé kans voor jou als dronefotograaf om jezelf in de kijker te zetten en bovendien een van de fantastische prijzen in de wacht te slepen!

Deze wedstrijd is gesloten. Bekijk de winnende foto's hier.


dji drone cadeaubon coolblue srprs.me vakantie dronewedstrijd Columbus Travel KIJK Magazine

De prijzen van de fotowedstrijd

De beste inzendingen worden bovendien gepubliceerd in Columbus Travel en KIJK.​

Uit alle inzendingen kiest de jury de winnaars van de eerste, tweede en derde prijs. De vierde tot en met tiende prijs zijn publieksprijzen. Van 17 t/m  19 augustus kun je stemmen op de foto's die volgens jou deze publieksprijzen verdienen. De foto's met het hoogste aantal stemmen vallen in de prijzen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Om deze content te zien moet u marketing en statistieken cookies accepteren. Klik hier om uw voorkeuren te wijzigen, na het wijzigen kunt u de pagina verversen


Dronefotowedstrijd 2021