traveline

profiel traveline

Naam

Eline van Dam

Reviews

0

Foto's & tips

0

Blogs

16

Lid sinds

15 December 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Spanje

Fav. stad

Malaga

Over mij

De natuur die je ziet, de mensen die je ontmoet en de sfeer die je proeft zijn als een investering in jezelf. Alle ervaringen vormen je, zo ook je reiservaringen. Het is niets voor mij om mijn grenzen niet te verbreden, de wereld is té bijzonder om aan je voorbij te laten gaan. Witte ijsberen, adembenemende watervallen, bijzondere locals en inspirerende sferen: het geeft me stuk voor stuk overweldigende energie! In mijn jonge jaren ging ik er al alleen op uit om de vrijheid te voelen, nieuwe plekken te ontdekken en te ervaren wat het leven en de wereld te bieden heeft. Toen besefte ik dat de energie die ik hier uit haal mij in het leven motiveert, inspireert en nog optimistischer maakt dan ik al was. Ik zou graag de energie die ik krijg van reizen willen delen met anderen, want het is zonde om deze voor mijzelf te houden!

Mijn Motto

'Reizen verrijkt je leven.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Model

DSC-H300

 

3 reactie(s) bij "traveline"

 • profile image comment

  Hoi Eline, gefeliciteerd met de blog van de week. Geniet van de aandacht ! groetjes, Hans

  Door hansdewildt • geplaatst op 2014-12-22 19:33:23
 • profile image comment

  Gefeliciteerd met je top-blog! Nu zijn de verwachtingen natuurlijk hoog gespannen en wil iedereen op de hoogte van je avonturen blijven! Groetjes Wies

  Door WKerkhof • geplaatst op 2014-12-22 14:26:01
 • profile image comment

  Wat een mooi verhaal, lijkt wat op die van mij. Ik zal er nog een blog aan wijden. We gaan ongeveer tegelijkertijd weg, alleen naar verschillende werelddelen. Ik ben benieuwd naar je verhalen en ervaringen en natuurlijk de foto's. Heel veel succes en ik hoop dat ook jouw dromen uitkomen, gr. Anita Grotewal

  Door agrotewal • geplaatst op 2014-12-19 11:24:48

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste blogs (16)

Warme zoute zeelucht was het eerste in Kampot dat me welkom heette. Het deed me denken aan de Côte d'Azur. Na een paar rondjes met de tuctuc door de stad zorgde de huizen en de bloemen voor het ultiem... Lees meer

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

De toppers van week 22 worden 3 juni bekend gemaakt.

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik