Missbassgirl

profiel Missbassgirl

Naam

Ester van der Molen

Reviews

0

Foto's & tips

35

Blogs

0

Lid sinds

14 January 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Argentinië

Fav. stad

New York

Over mij

Hou van reizen, muziek maken, theater en film.

Mijn Motto

'Veel zien en genieten'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D-70

Overige

diverse Nikon lenzen

Laat een reactie achter

4 reactie(s) bij "Missbassgirl"

 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 15 Apr 2012 | 14:24:04

  Wow!
  Ik zie dat je al bijna de hele wereld hebt afgereisd! Daarom had ik graag geweten wat je de 10 mooiste reizen vond/vindt?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 15:38:15
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 18 Apr 2012 | 15:59:20

  Ik wil iedereen bedanken die al geantwoord heeft op mijn niet zo simpele vraag. Ik wil er ook nog mijn mooiste landen aantoevoegen voor de geïnteresseerden: Oost-turkije, Sri Lanka en Peru! Waarom ik jullie deze vraag stel?: Volgend jaar (zomer 2013) zou ik graag met enkele vrienden op reis gaan, we willen niet zomaar een reis maar echt een reis om nooit te vergeten, avontuurlijk, cultureel en natuur. Na deze kleine "enquête" weet ik nog steeds niet waar of hoe we naartoe willen gaan! Jullie mogen altijd nog enkele tips geven (het mag een beetje kosten maar niet extreem veel!)

  Bericht aangepast op 15:34:57
 • profile image comment
  Door Oryx• geplaatst op 21 Mar 2012 | 23:06:13

  Hé Ester,
  Je bent de RR-site lekker aan het vullen! Mooie bestemmingen, VS, Namibië, IJsland. Ook geweest en moet ook weer terug. IJsland volgend jaar. Dit jaar weer Z-A.
  Groetjes, Paul

  Bericht aangepast op 15:01:17
 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 04 Jun 2008 | 14:04:10

  Beste Reisreporter,

  Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters.

  Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters!

  Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina.

  Veel plezier met reageren!

  Webmaster Reisreporter

  Bericht aangepast op 06:34:53

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (35)

'353035' door Missbassgirl '353035' door Missbassgirl

Verenigde StatenKansas en Nebraska

Verenigde StatenKansas en Nebraska

Verlaten schuur

Missbassgirl

Verlaten half omgewaaide schuur onderweg in Nebraska, Amerika. Een flinke tornado en je heb hem om je oren. Verbasingwekkend hoeveel schuren, huizen ed er achtergelaten worden.

'353038' door Missbassgirl '353038' door Missbassgirl

Verenigde StatenKansas en Nebraska

Verenigde StatenKansas en Nebraska

Libelle

Missbassgirl

Libelle op prikkeldraad. Onderweg in Nebraska op de landerijen. Toch een sport om zonder Macro-lens toch zo dichtbij mogelijk te komen en ze niet weg te jagen voordat je je foto hebt gemaakt.

'353048' door Missbassgirl '353048' door Missbassgirl

Verenigde StatenKansas en Nebraska

Verenigde StatenKansas en Nebraska

Libelle 2

Missbassgirl

Wederom een mooie Libelle. Het stikte ervan onderweg. Kon het toch weer niet laten om er een te besluipen. Zo mooi die vleugels. Prachtige beestjes.

Community updates

COMMUNITYLEDEN IN THE SPOTLIGHT

13-05-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 99, met daarin een prachtige selectie communitybeelden. Deze editie vind je de mooiste foto's terug van Corriedewinter, Antwan, Zandkorrel, Mirandanoomen, Esthers, Ameerakker en Wisseschout. Verder trakteren we je op de mooiste verhalen uit onder andere Brazilië, Griekenland, Marokko en Papoea-Nieuw Guinea en geven we volop tips hoe je een wereldreis aanpakt. Veel lees- en kijkplezier alvast! 

COLUMBUS COMMUNITYWEDSTRIJD 2021 IS VAN START

06-05-2021 Met een beetje vertraging is het dan eindelijk zover: we trappen af met de Columbus communitywedstrijd 2021! Sinds maart 2020 leven we in een nieuwe realiteit: een wereld waarin Corona niet alleen het gesprek van de dag is, maar onze levens er ook significant anders uit zijn gaan zien. Wij willen daar graag een tijdsdocument van maken met jullie foto's. Elke maand kunnen jullie foto's uploaden in een specifiek thema: het thema van mei is 'Steden in tijden van corona'. Niet alleen maak je kans op publicatie in Columbus, maar ook op fantastische reizen! Lees alles over de wedstrijd hier

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 19 | Community-toppers


Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill door Dreamer666
2. Review: n.v.t. (geen nieuwe reviews)
3. Communitylid van de week: Graaf
4. Nieuwkomer: Livali

Doe mee aan onze fotowedstrijden

DE COMMUNITY-WEDSTRIJD IS VAN START!

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom starten we vandaag met een fotowedstrijd, die tot het einde van het jaar zal lopen. Elke maand kunnen jullie binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN WEEKENDJE WEG

Je hoeft niet naar het buitenland te gaan om onvergetelijke reiservaringen te hebben. Waar ga jij in eigen land graag naartoe voor een dagje, weekendje of weekje weg om even te reconnecten met de natuur? Stuur ons een leuke foto van jouw favoriete Nederlandse reistip. Elke maand belonen we de beste tip met een avontuurlijk weekendje weg in Nederland. Deze maand maak je kans op een avontuurlijk weekendje weg + een Natuurhuisje in Drenthe. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik